Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Töröltél már azért üzenetet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Töröltél már azért üzenetet, hogy a párod nehogy meglássa?

Figyelt kérdés
Főleg olyan esetekre gondolok, amikor nem történt megcsalás,de mégis úgy érezted jobb, ha törlöd. Ki derült végül?
2020. jan. 20. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Igen, mert lehet, hogy félreértette volna.

Nem derült ki

2020. jan. 20. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Hát nekem olyan volt, mikor összejöttem a barátnőmmel azokat az üziket töröltem amikor róla beszéltem lány barátokkal pl xd
2020. jan. 20. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Töröltem. Nem tud kiderülni.
2020. jan. 20. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy volt ilyen. Úgy sem talál olyan üzenetet ami bizalmatlanságra adna okot. Az, hogy havi egyszer megtalál valami gyökér, hogy "zsia teccessz jarunk?" nagyon nem az a kategória amit ki kellene törölnöm mert jajj de féltékeny lesz... :D

Én inkább úgy vagyok vele, hogy legyen ott az üzenet és meg tudja nézni ha probléma van. Az emberek nagyon szeretnek kavarni és ha valakitől azt hallja vissza, hogy ezt meg ezt írtam xy-nak akkor meg tudjam neki mutatni, hogy nagyon nem úgy történt a dolog. Nem mintha érdekelné, nagyon jól tudja, hogy milyen vagyok és mi az amit biztos nem írtam senkinek sem.

2020. jan. 20. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
En nagyon szeretem rendben tartani az eletem, igy az uzeneteimet is. Ezert csakis azokat hagyom meg, amik fontosak, csaladtag, kozeli baratok, es persze a parom. Nem szoktuk egymas uzeneteit egyebkent ellenorizni, de ha valaki ram ir, vagy valami 'fontosabb' uzenetet kapok, akkor megosztom vele is. De alapvetoen amit jelentektelennek tartok, azt egybol torlom, es ezzel nincs problemaja a paromnak sem.
2020. jan. 20. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem derült ki. Ha nem törlöm akkor se derült volna ki igazából mert nem tud hozzáférni a telefonomhoz. L
2020. jan. 20. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:
27%

Tip of the day: Ha törlöd valaki xy-al folytatott beszélgetésed, és újra rád ír, vagy te őrá, Messengerben pl megjelennek a beszélgetés korábbi előzményei. Ha ezt el akarod kerülni, indítsd egy új beszélgetést xy-al, plusz vegyél fel benne még egy 3. embert, valaki haverodat. Kérd meg haverodat, hogy lépjen ki. Így ketten maradtok benn xy-al egy csoportos beszélgetésben.

Ui: Sosem próbáltam, lehet hogy urban legend XD

2020. jan. 20. 23:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen törlöm. Feltékeny típus.
2020. jan. 21. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!