Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire feledékeny a párotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire feledékeny a párotok, és mennyire zavar ez téged?

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy párom annyira feledékeny.. Nem tudom, hogy mi van vele, ő azt mondta világéletében ilyen volt.

Van, hogy reggel elfelejt reggelizni. Vizet elfelejt vinni magával munkába. Nem zárja be az ajtót. Benne hagyja a kulcsot. 10/9x nem pakol el maga után. Ha kibont valamit a szemetet csak úgy ott hagyja.

Milliószor megkértem, hogyha már megfogja a zacskót, ami utána szemétbe való, akkor dobja ki rögtön, mert ott marad. És úgy közlekedik 2-3 napig, hogy a szemét mellett.. Taknyos zsebkendő mellett. Mintha vakon lenne. Pedig annyira sokszor kértem, hogy kicsit jobban figyelje már, mert engem zavar, hogy mindig pakolni kell utána.

Ha épp megbeszélünk valami dolgot, ügyet, mondjuk, hogy másnap mit együnk és ahhoz mi kéne a boltból, másnap azt se tudja miről van szó.

Boltba is, ha elmegyünk soha nem tolja kb a kocsit, mindig én tolom. Ha egyszer rábízom, tolja egy ideig, majd így a sor közepén ott hagyja és elmegy nézelődni... De ez nekem annyira ciki, hogy ennyire nem törődöm.

Múltkor nagy nehezen tolta a bevásárlókocsit, felpakoltam helyette a konvejorra, mert még azt is csak elbambulta.. utána meg én távolabb álltam a pénztárnál, mert helyet hagytam neki, hogy tolja oda a kocsit és akkor pakoljon bele. Én közben a pénztárcámban pakoltam el a kártyámat, meg néztem mennyi kp-m van. Ő meg ott állt, és várta, hogy történjen valami. El se kezdett pakolni, csak nézelődött, bambult. Akkor septiben gyors elraktam a pénztárcám és kezdtem pakolni a pénztár mögül a cuccokat a kocsiba, ő meg csak nézett, hogy ja, hogy most ez jön?

Nagyon szeretem őt. De már sokszor annyira feszült vagyok ezen dolgok miatt, hogy ilyen. Nem is az zavar, hogy ilyen, mert mind mások vagyunk, hanem inkább az, hogy nem értem, hogy ilyen alapdolgok kiesnek a fejéből, hogy reggel vizet elrakjak, hogy ne szomjazzak(főleg most a hülye idősáv is). Meg, hogyha én megkérem, hogy ne hagyja elől a szemetet, mert akkor napokig ott lesz, mert őt nem zavarja, én meg akármennyire szeretem, nem fogok állandóan utána pakolni, amikor neki is ennyi energiába telne ez a dolog..

Egyszerűen olyan mintha egy gyerekem lenne sokszor.

Ja és pasi vagyok.. De visszaemlékezve a barátnőim 90%-a ilyen nem törődöm volt mindennel.. persze mind mindent megkapott a szüleitől.. Lehet ez az összefüggés, hogy soha nem kellett semmi miatt gondolkodniuk, vagy szenvedniük, vagy tenni bármiért is..

Másnak a párja is esetleg feledékeny ennyire, vagy saját magán tapasztalja valaki?

2020. dec. 8. 23:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%
Hát persze, az elején muszáj volt valahogy eladnia magát. Most hogy horogra akadtál és biztosnak érzi a helyét, már bármit megtehet és ez egyre rosszabb lesz az évek során.
2020. dec. 9. 00:55
 12/27 A kérdező kommentje:

8-as. Lehet, hogy eltúlzom. Nyilván ez most csak egy kis szelete a kapcsolatunknak, de nekem ez nagyon zavaró, ezért rugózom rajta. :)

Amúgy nem szakítanék vele a világért sem emiatt. Ezer más dolog jó köztünk és harmónia van.

Volt 30 másik barátnőm és egyikhez sem mennék visszagondolva, ez egy olyan dolog most, ami inkább zavaró mintsem szakító ok. Előző kapcsolataimban pont ez dukált, hogy szépek de egy kis hiba és már mentem is el, léptem máshova.. Aztán ott meg más volt a hiba.

Sajnos nincs tökéletes. Én sem vagyok az biztosan. Kicsit haragtartó tudok lenni, és "szeretek idegeskedni" .. Lehet valaki meg ezt nem viselné el bennem, így hát én sem török pálcát az ő feje felett.. csak kiváncsi vagyok, hogy ismer-e valaki még ilyen "lusta, feledékeny" embert :) Amennyi szarságot olvasok itt GYK-n.. ezzel a hibával még magasan jó pontszámmal állok a párommal, azt hiszem. :D

2020. dec. 9. 00:58
 13/27 anonim ***** válasza:
79%

Harmónia van, mert kiszolgálod 🙂

Ha egy olyan pasi lennél aki a mellérendeltség híve és nem az alá-fölérendelt dolgoké, akkor nem lenne ilyen harmónia.

Ha neked jó így akkor semmi baj, de ha nem akarsz a szolgája lenni egy életen át, akkor inkább előbb lépj minthogy harminc év múlva jöjj rá hogy elcseszted az életed és már nincs hová lépni.

Csak tartsd észben hogy az embernek minden jellembeli hibája és hiányossága hatványozódik a kor előrehaladtával.

2020. dec. 9. 01:08
 14/27 anonim ***** válasza:
79%
Ez csak rosszabb lesz. Ha szül neked, a gyereket koszosan hagyja, nem ad neki enni, nem megy el szülői értekezletre, nem érdekli, ha bukik a gyerek. Aztán egy idő után ő maga sem fog mosdani, fürdeni.
2020. dec. 9. 02:26
 15/27 anonim ***** válasza:
55%

Én is azt gondoltam elsőre, hogy te vagy a nő, és a pasidról írsz.

Mert nálunk is így van.

Mondjuk a férjem elég házias, főz, takarít. Csak ugyanígy napok telnek el, mire észbe kap, hogy nem tud hol főzni a sok mosatlan edénytől meg szeméttől, amiket otthagyott. Próbálok nem elkpaolni mindig utána, hogy vegye észre ő maga, lehetlőeg egyből. Most egy éve élnük együtt, már kicsit fejlődött, de azért nem sokat.

Igyekszem nagyon türelmes lenni, és hát minden nap kedvesen megemlítem, hogy "kérlek pakolj el magad után", ha látom, hogy megint az asztalra tette a szemetet, ahelyett, hogy egyből a kukába tenné. Ez többnyire beválik. Persze jobb lenne, ha nem kéne megkérni mert természetes lenne neki is, de ez van, ez az ő keresztje/hibája.

Sokszor nagyon fel tudom magam idegesíteni rajta, de aztán mindig arra jutok, hogy nehéz a szokásokon változtatni, és biztos én is idegesítm őt valamivel, mégis szeret engem ezzel együtt.

Ha belegondolok, hogy ennél sokkal nagyobb volumenű dolgok vannak más kapcsolatokban (megcsalás, elhanyagoltság stb), akkor ez igazán nem nagy dolog, amivel együtt lehet élni, ha amúgy lelkileg minden passzol vele.

2020. dec. 9. 03:03
 16/27 anonim ***** válasza:
60%

"a munkahelyén jár az esze, a karácsonyi ajándékokon gondolkodik"

Bírom amikor a manikűrös csaj meg a dobozoló leszólja ezt hogy kifogás hogy bárki a munkán gondolkodik. Bogárkáim! Ha valakinek sok agymunkával jár sajnos a munkája, akkor ez jobban leköti a gondolatait mintha valakinek folyamatosan minden napja totál egyforma lenne, és az összes izgalom az az életében hogy kifogyott a palack.

Inkább kérdezd meg a barátnődet mi van a munkahelyen. Nem? Logikus lenne. Inkább ne durrogj hogy feledékeny. Én is voltam feledékeny mikor a munkámban túl sok volt az újdonság, vagy sokat kell tanulni.

A vajról még annyit hogy ha elöl van akkor könnyebb kenni, lehet tudja hogy 1 óra múlva kicsit eszik még és addig nem akarja besziklásítani.

Vegyetek egy szép vajtartót.

2020. dec. 9. 03:08
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Te dettó olyan vagy mint a párom. Gondolom ezzel bactatod állandóan és már csak azért se fogja megcsinálni. Az én férjemnek is csak az tetszik ha élére van állítva minden. Megmondtam neki ha nem tetszik hogy nincs mindig patika, ellehet ballagni a tökéletes nőhöz,aki mindig mindenben szuper. Egyébként gondolom, anyád is tuti cseszegeti.
2020. dec. 9. 03:55
 18/27 anonim ***** válasza:
83%
Erre a kapcsolatra rá fog menni az egészséged.Ha nem harmonikus. Vásároljon egyedül.Te csak szállítsd oda.Főzzön, mosson, vasaljon ahogyan kell egy nőnek.Túlságosan gondoskodó vagy vele.Lehet élvezi, hogy kibabrál veled és te ideges vagy miatta.Próbáld eljátszani ugyanazt, mint ő.Észreveszi-e vajon ha kibontasz egy csokit és eldobod a csomagolását valahol az asztalon, ahol ő szokott enni.stb.Mit tesz ő ilyenkor?
2020. dec. 9. 05:23
 19/27 anonim ***** válasza:
71%

Mindig szólj rá, hogy ott maradt a szemét az asztalon.

Ha elmegy étlen-szomjan, az az ő baja, te azon miért idegeskedsz? Esetleg este szólj rá, hogy készítse be a vizet másnapra.

Ha a boltból kell valami, írjatok listát... Vannak jó kis appok, amikkel mindketten látjátok/ bővíthetitek a bevásárlólistát.

Amúgy nekem fura, hogy vele tolatnád a szekeret a boltban, meg vele pakoltatnád a termékeket.

2020. dec. 9. 06:30
 20/27 anonim ***** válasza:
31%
Mit dolgozik a barátnőd?
2020. dec. 9. 06:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!