Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztétek már úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy nem azzal fogjátok leélni az életeteket, akivel éppen kapcsolatban vagytok?

Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 21:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Mikor ez az érzés megfogalmazódott bennem szakítottam. Nem húztam feleslegesen egymás idejét.
2020. dec. 4. 21:41
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
nem
2020. dec. 4. 21:43
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

Én az ellenkezőjét érzem és tapasztalom mindig. Remélem, hogy végre ő lesz az, erre meg nem.

25/N

2020. dec. 4. 21:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos éreztem.

De nem magam miatt, hanem miatta.

Lehet, hogy a lángoló szerelem nálam is alább hagyott az évek alatt, de rettentően szerettem.

Nála amit tapasztaltam mondjuk 5-6 évig, a végére elmúlt.

Csak úgy volt mellettem, egyre kevesebb kedves gesztus, kevesebb bok, egyre kevésbé volt "férfias". Szerintem úgy volt vele, hogy már mindegy, megszerzett, viselkedhet akárhogy, én már úgyis szeretem.

Egyre kevesebb energiát tett a kapcsolatba, egyre kevesebb igénye volt arra, hogy velem legyen, ezt kimondatlanul is éreztem.

Mindemellett, borzasztóan önállótlan volt.

Most viszonylag emberi árú albiban élek, itt lakott nálam.

Viszont egy drágábba nem mertem volna menni vele, olyan rosszul bánt a pénzzel...

Szóval szépen lassan leépült a kapcsolatunk, én már hiába igyekeztem minden erőmmel az elmúlt 1 évben.

Hiába volt minden, elhagyta magát, szar az élet, szar ember lett (igaz is, sajnos), stb.

Sajnos az utóbbi hónapokban egyre egyértelműbbé vált, hogy közeledik a vég, de én még bíztam..

Sajnos eljött a nem várt, amitől féltem, nem rég.

Most gyászolhatok sokáig, nagyon rossz. :(

Legközelebb, ha lesz legközelebb, hamarabb kell lépnem és nem megvarni, míg mindent megenged már magának velem szemben a másik... :(

2020. dec. 4. 21:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, elég sokszor. A szerelem megvolt mindkettőnk részéről, de éreztem, hogy egyszerűen ez nem fog működni. Előre lehetett látni, hogy ezekből a kapcsolatokból nem lesz egy jól működő, normális család. Pl. a másik fél figyelmetlen volt, kezdett igénytelen lenni, elsárkányosodni és hasonlók.
2020. dec. 4. 21:53
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mindketten úgy gondoljuk, érezzük, hogy mi már halálunkig együtt maradunk.
2020. dec. 4. 22:33
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de akartam adni egy esélyt a dolognak, hátha mégis. Nem tartott végül sokáig, mert hiába éreztem vele jól magam, egyértelmű lett, hogy nagyon mások vagyunk és hosszútávon ez biztosan nem működne.
2020. dec. 4. 22:38
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, éreztük, de fiatalok vagyunk/voltunk, és rengeteget fejlődtünk együtt, sokat tanultunk egymástól. Még kiforratlanok a terveink, mit akarunk az élettől, és szerintem először magunkban kell ezt tisztázni. Ennek ellenére nem gondolom elvesztegetett időnek, jó volt, tanultam is belőle, mire figyeljek, mit ne engedjek, hogyan kezeljek bizonyos helyzeteket stb. Amit egy kapcsolatban tanulni szokás. És emberileg, világnézetben, élethez való hozzáállásban is sokat formált.

Nem tudott elköteleződni, de lehet, én sem tudtam volna még igazán, csak ezt éreztem, hogy nem teljes szívvel van a kapcsolatban. Innen éreztem, hogy nem vele fogok megöregedni. De örülök, hogy megismertem. Remélem, barátok tudunk maradni; s hogy ő talál majd valakit, akibe igazán beleszerethet, én pedig olyat, aki igazán szerelmes belém és egy életre a párom lehet.

2020. dec. 4. 23:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Kb 12 évig éltem vele, de végül szakítottunk
2020. dec. 5. 05:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2020. dec. 5. 08:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!