Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondanátok a párotoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok a párotoknak, hogy külsőre nem az esetetek, de a személyisége miatt vagytok vele? Van rá indoklásom is.

Figyelt kérdés

Nyilván csak így a semmiből nem vágnám hozzá, azért annyira tapintatlan nem vagyok. Sőt, egyáltalán nem vagyok az, ezért se tudom, hogy mi lenne a helyes döntés.

Ő mindig szokott nekem bókolni, meg nagyon sokszor mondja, hogy szép vagyok, meg csodálkozva mondja, hogy nem hiszi el, hogy "egy ilyen szép lány mit lát bennem", meg ilyenek. Nekem ő külsőre tényleg nem tetszik annyira, ezért ilyenkor sose tudok mit mondani erre, emitől hülyén érzem magam. Viszont belülről tényleg tökéletes, jobbat nem is kívánhatnék. Felsoroltam már neki, hogy mik azok a dolgok, amik miatt szeretem.

Az a helyzet, hogy pánszexuális vagyok, ami klasszikus értelemben azt jelenti, hogy nem a másik nemét nézed, hanem azt, hogy milyen ember. Ez is megvan nálam természetesen, de ami még nálam különösen jelen van, az az, hogy én tényleg csak a másik ember személyiségét nézem, és azt, hogy mennyire jövünk ki, mennyire passzolunk össze, milyen ember, stb.

Amikor következőnek azzal jön, hogy "sosem gondoltam volna, hogy bejövök egy ilyen szép lánynak", elmondanátok neki ezt a helyemben? Mert ilyenkor nagyrészt csak csöndben vagyok, nem mondok rá semmit, mert nem tudok mit. Én tényleg nagyon szeretem őt, de külsőre valóban nem az esetem, de ez nem is érdekel.

2020. dec. 3. 21:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy jobban ismersz engem, mint én saját magamat.

Belülről komolyan ő Mr Tökéletes, nála jobbat nem is kívánhatnék, sőt, azt hittem, nem is létezik minden téren ennyire tökéletes fiú, mint ő. Ha lenne valaki, aki pont az esetem lenne, de teljesen más lenne a belsője, biztosan nem cserélném le. Most mit kezdjek vele, nézegessem? Kösz nem. Nekem tényleg ő kell, ő tökéletes, vele illünk össze 100%-ban, teljes mértékben megértem őt, és ő is engem. Nem kell más.

2020. dec. 3. 23:58
 12/19 anonim ***** válasza:
23%

Mi van ma itt? :D Ez már nem az első kérdés, ahol a kérdező előad egy drámázást. Ha ennyire tojtok a válaszokra, minek írtok ki kérdéseket? Az a helyzet, hogy TI nem tudtok valamit és TI kérdeztek.

Térjünk azért vissza a dolgokra 1-2 év múlva. Mióta is vagytok együtt?

2020. dec. 4. 00:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én se azt mondanám, hanem olyasmit, mint a kettes. Vagy, ha a szépséged dicséri, esetleg mondhatnám, hogy a külső nem minden. Valahogy éreztetném vele, hogy szerintem nem a külső tulajdonságok fontosak. Nem direktben, hogy ronda vagy, hanem csak annyira, hogy nem mindenkinek a külső a prioritás, vannak fontosabb dolgok is.
2020. dec. 4. 00:18
 14/19 anonim ***** válasza:
23%

Ha együtt vagytok, akkor tud erről a pánizéről, nem?

Akkor minek ezt külön mondogatni, pláne, hogy se ő se te nem fogod ettől jobban érezni.

Ha saját magadat akarod azzal fényezni, hogy nem számít a kinézet, akkor vezess erről blogot, de ne pont annak mondd már, aki eleve nem túl szép, gondolom és veled van, akármekkora egoista p.cs vagy.

Úgyhogy kussolj és örülj, hogy valaki elfogad olyannak, amilyen vagy.

2020. dec. 4. 03:41
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Azt kell mondani hogy jóképű, férfias, helyes, stb. A nők amúgy se hívják szépnek a férfiakat...
2020. dec. 4. 05:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is a belső tulajdonságai miatt kell bókolni. Én nem ülnék ott kukán, mert az is bántó lehet, hogy nem mondasz semmit.

Ha megkérdezi, hogy mivel fogott meg, akkor az igazat kell mondani. Nem azt az igazságot, hogy ronda és nem a külsejével, hanem felsorolni a belső tulajdonságait, amikkel megfogott.

2020. dec. 4. 07:16
 17/19 anonim ***** válasza:
68%

Nekem megalázó lenne ha kiderülne, hogy egy nő csak a belső tulajdonságaimért van velem és nem is tetszek neki, nem is kíván.

Francnak vagy vele akkor, keress valami jobb pasit.

2020. dec. 4. 10:07
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én így voltam az első barátommal, hosszú kapcsolat is lett belőle, de egy idő után már nem bírtam vele lefeküdni, mert egyszerűen már nem kívántam vele a szexet, mert külsőre nem vonzott, hiába voltak a belső értékek tökéletesek. Sajnos egy kapcsolat attól kapcsolat nem pedig barátság, hogy van vonzalom is és tetszik a másik. Nálunk szakítás lett a vége.
2020. dec. 4. 10:14
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

18-as, nálunk is ez "érik" sajnos, ugyanaz szinte, mint amit leírtál:((

És igen, a szex addig működött is, amíg az újdonság varázsa volt. Most minden tökéletes amúgy (együtt főzünk, elkezdek egy mondatot, ő pedig befejezi, társasozunk, sétálunk, klassz programjaink voltak covid előtt, színház, múzeum, intellektuálisan is passzolunk. És ő odavan a külsőmért is. Én viszont már nem vagyok oda az ő külsejéért, mert eleve sem voltam, csak volt ugye a rózsaszín köd, ami már nincs. De hogy érthető legyek itt a többségnek, nem taszít, nem undorodom, de nem vonz.

2020. dec. 4. 21:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!