Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnak együtt járni már évek óta, pedig nem is illenek egymáshoz?
Egyik évfolyamtársamról van szó. Mikor megtudtam, hogy van bnője és megláttam, hogy milyen teljesen ledöbbentem, elképedtem. A srác egy lúzer, a barátnője meg egy ilyen plázacicuska szerűség. Szőke haj, gyönyörű babaarc meg minden. Alig hittem el, hogy egy ilyen lány szóba áll egy ilyen fiúval.
Meg kb. az összes span az osztályában meg most már az enyémben is alig bírjuk elhinni. Hogy lehet, hogy egy ilyen gyönyörű lánynak pont egy ilyen béna csávó kell? :D
Olyan LOL de komolyan! :D Ezt nem azért mondom, mert irigy vagyok, csak komolyan akkora LOL ez az egész. Ilyen lúzernek ilyen nőő...:D Kérdezték tőle a haverjaim, hogy hogy szedte össze a csajt, de nem volt valami bőbeszédű. Elég flegma velünk a gyerek, de majd rába... :)
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy hogy lehet ez és a mai napig keresem az okát!
Szerintetek létezik ilyen? Lehet, hogy csak pénzért eljátsza a csaját a csaj, nem?
nem hinném. lehet h attól h lúzer még jó fej gyerek..
nem kell gonoszkodni.
bár én utálom a gyökereket, soha nem állnék össze egyel se, még ha fizetnének akkor se..
Nem ennyire egyszerű! :D
Te nem láttad még azt a lányt!! ÁÁÁÁ!
Olyan, de olyan gyönyörű!! És egy nyomi kis balfékkel jár... :((
Nézd meg a Túl jó nő a csajom c. filmet.
Amúgy a valóságban elég ritka az ilyen.
Ismerek egy gyereket aki nagyon csendes meg minden de van barátnője aki bár nem plázacica de sokat dumál és egymásnak ellentétei még is járnak.
attól még h nem épp menő a srác miért ne tetszhetne a csajnak?
mert tuti csaj attól még lehet "rossz ízlése"
és az a srác valszeg a tenyerén hordozza..imádja és szereti..
bármilyen meglepő ez neked felszínes barátom néha ennyi is elég.
tiszteld a nőket és majd meglátod;)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!