Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve vagyok együtt a barátommal! Mikor osszejottünk mindig bujtunk egymáshoz puszi meg mondta elég surun h szeretlek. Mért van igy?
Figyelt kérdés
De mostanában nem olyan surunk mondja mint régen meg nem annyira bujik! Nem szeret már, vagy csak kapcsolatok egy ido után megváltoznak?2010. júl. 16. 10:36
2/8 anonim válasza:
én még soha egy barátnőmnek se mondtam hogy szeretlek, a szavak nem jelentenek semmit, a tettek annál inkább 25 F
3/8 anonim válasza:
hát szerintem kiunt belőled,meg nyárra a hülyének se kell csaj.én is igy vagyok ezzel. 15f
4/8 anonim válasza:
15éves kis hülyegyerek vagy inkább te nem kellsz a csajoknak nem neked nem kell csaj nyárraxD ez a válaszolónak ment:) a kérdezőnek: nekünk is így van..most leszünk egy évesek egy hét múlva és én is éreztem hogy talán már múlik az érzés megf is ijedtem de visszahozható csak már felnőttesebbé vált a kapcsdolat:) ha hozzábújsz és nosztalgiáztok vagy megkérdezed aranyosan hogy szeret e akkor tuti ugyanúgy fog bújni mint azelött:) nekem pont tegnap volt ez:D Hiányzott már a sok szenvedélyes csók és rámásztam a barátomra elkezdtem csókolgatni száját, nyakát, mellkasát aztán hirtelen úgy megölelt és csak hemperegtünk az ágyon és öleltük egymást és smároltunk:D tehát nyugi nincs baj és még biztosan szeret csak felnőttesebbév ált a kapcsolat (elvégre 40éves házasokat sem látsz egymás nyakába ugrani az utcán pedig biztos szeretik egymást) kettesben viszont bármikor lehet olyan szép mint amikor még az elején voltatok a dolgoknak:)
5/8 anonim válasza:
Nem biztos ,hogy rád unt.Mi 10 hónapja vagyunk együtt, de már nekünk sem olyan intenzív mint az elején de én tudodm , hogy szeret...ha zavar a dolog mindenképpen beszéld meg vele,mert ha tényleg megunt akkor nincs mit tenni.
6/8 anonim válasza:
Igen így megváltoznak a kapcsolatok.Ugye elsőnek küzd a kegyeiért,utánna azon van hogy megtartson.Utánna látja hogy eléggé erős a kapcsolatotk és így már nincs szükség mondogatni sűrűn hogy szeret
7/8 anonim válasza:
én megmondtam neki, hogy szeretem. legközelebb majd akkor szólok ha változik a helyzet
8/8 anonim válasza:
3.nak igaza van, 4.nek meg az első sorábol tudtam hogy mindenkinek beszól akit csak meglát.
én is együtt vagyok egy lánnyal 3 hónapja még nem untam ki belőle de pl, szar.. hogy visszakell fognom magam még részegen is:D attól még szeretem, dehát bennem van ha talizok egy jó csajjal (:
14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!