Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már más is aki nem kívánta a párját aki terhes volt és nagy volt a hasa?

Figyelt kérdés
Nő vagyok azért kérdem
2020. nov. 3. 19:08
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Blabla. Nem az afféle pocakról van szó , hanem terhességről.
2020. nov. 3. 19:47
 12/27 anonim ***** válasza:
22%
#11: Mindegy az. A pocaknak el kell tűnnie.
2020. nov. 3. 19:57
 13/27 Pretorius25 ***** válasza:
88%
38/F 2 gyerekem van, mindkét terhesség alatt imádtam a feleségem nagy pocakját. Nem is beszélve a megnagyobbodott melleit...Többi szempontból pedig nem változott. Úgyhogy a szexuális életünk nemhogy nem lett rosszabb, még jobbá is vált.
2020. nov. 3. 20:01
 14/27 anonim ***** válasza:
80%

"Nekem most aktuális tapasztalatokra van szukségem nem ami ezelőtt majdnem 10éve kis túlzással volt."

Szerinted változott a férfiak ízlése 10 év alatt?

Mivel ez egy teljesen ösztönös dolog így aligha fog. Ez nem trendiség kérdése, de figyelj, ha csak neked tetsző válaszokat akarsz olvasgatni akkor inkább nem írok semmit, és azért mert nem etikus, ettől még valós dolog, hogy nagyon sok férfinek csökken a vágya az asszony felé miután teherbe ejti, hisz a fő evolúciós program teljesítve lett. A legcukibb férfiak is más nők után kezdenek forgolódni akik egykor őszintén rajongtak a nőjükért. Ne hibáztasd magad.

2020. nov. 3. 20:14
 15/27 Pretorius25 ***** válasza:
100%
14-es, általánosságban igazad van. De akkor ezek szerint velem van a baj.
2020. nov. 3. 20:17
 16/27 anonim ***** válasza:
73%
Nő vagyok. Véleményem szerintez sajnos intő jel a képsőbbiekre nézve is. Nem azt mondom hogy állandóan szexelni kell terhesség alatt... De ez a fajta undor, vagy visszás érzés a szextől terhesség alatt sajnos előfutára lehet annak a sok esetben felbukkanó jelenségnek, hogy a terhesség, szülés után a férfi nem érzi már nőnek a párját, hanem csak anyának. Tehát a szülés után sem fogja már a nővel kívánni a szexet. Jön a válás, vagy megcsalás, vagy szexmentes élet és egyéb variációk...
2020. nov. 3. 21:27
 17/27 anonim ***** válasza:
50%
Egy terhes nő úgy kb a terhesség közepétől minden csak nem vonzó.Sajnos ez egy állapot,amit ajánlatos a szülés után pár hónappal elkezdeni ledolgozni.Elég sok ismerősöm házassága ment rá erre,amellett,hogy a kisbaba születése valóban egy csodálatos dolog,de valóban erősen meghatározza az anya és a férj kapcsolatát.Normális pasi mondjuk megérti,hogy a túlsúly a terhességgel jár,de én mindenképp azt tanácsolom,amint az egészséged is engedi meg majd a pici mellett lesz akármennyi kis időd,próbáld kicsit visszanyerni az eredeti alakod.
2020. nov. 3. 22:30
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Én még sokkal jobban kivántam,izgatóan kikerekednek ilyenkor.
2020. nov. 4. 15:26
 19/27 A kérdező kommentje:

értem.

Szerintem akik nem találják vonzónak ilyenkor a nőt azok inkább csak a kulsejuk miatt szerették jobban.

Akik alapbol "odavoltak érte" azok ilyenkor is meglátják a sexységet és vonzonak találják

2020. nov. 7. 11:03
 20/27 anonim ***** válasza:
56%

1-es voltam. Lepontozhattok nyugodtan de attól sajnos igaz, a legtöbb kapcsolat a gyerek érkezése előtt vagy közvetlen szülés után romlik meg, nincs új a nap alatt:

[link]

2020. dec. 5. 14:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!