Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már más is aki nem kívánta a párját aki terhes volt és nagy volt a hasa?
Figyelt kérdés
Nő vagyok azért kérdem2020. nov. 3. 19:08
1/27 anonim válasza:
Biztos volt, mert akkor szoktak a legtöbben félrelépni.
2/27 anonim válasza:
Mi kis túlzással állandóan szexeltünk. Az arca ugyanolyan szép maradt számomra és a teste sem lett csúnya, a megnőtt mellei még tetszettek is. Ahogy az is, hogy védekezés nélkül bármikor belé élvezhettem.
3/27 anonim válasza:
Nő vagyok, de erre egyértelmű válasz, hogy rengetegen, nem is kell nagy has hozzá! Elég a tudat, hogy baba van a hasadban, kárt okozhat, vagy éppen úgy érzi, hogy az ágyban már nem ketten vagytok.
4/27 anonim válasza:
5/27 A kérdező kommentje:
miért linkelsz be ide más kérdéseket?
Engem ez a kérdés érdekel amit én tettem fel és a személyes véleményed erre.
2020. nov. 3. 19:26
6/27 anonim válasza:
7/27 anonim válasza:
4-es vagyok. Igazából több esetről is hallottam már, ahol a terhesség alatt megcsalták az asszonyt.
8/27 A kérdező kommentje:
Köszi 6os h belinkelsz nekem egy 2014es jó régi kérdést válaszokkal egyutt.
Nekem most aktuális tapasztalatokra van szukségem nem ami ezelőtt majdnem 10éve kis túlzással volt.
És irtam saját vélemény
2020. nov. 3. 19:38
9/27 A kérdező kommentje:
értelek de neked mint férfi példaul mi erről a véleményed?
kívánatos egy nő pocakkal vagy már nem?
2020. nov. 3. 19:40
10/27 anonim válasza:
#9: Csak pocakos férfiakat szoktam látni póló nélkül néha napján, azoktól kiver a víz. Szerintem a pocakos nők se jönnének be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!