Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képesek lennétek megbocsátani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képesek lennétek megbocsátani, ha a párotok úgy megverne, hogy vérzik a szátok/orrotok?

Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 14:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
16%
Férfi vagyok, ha a nő ezt tenné velem, mégjobban bírnám.
2020. okt. 31. 15:54
 12/27 anonim ***** válasza:
98%
Olyan családban nőttem fel, ahol apukám folyamatosan bántalmazta anyukámat. Bármilyen pasi legyen az, egy pofon után rögtön eltünnék.
2020. okt. 31. 16:15
 13/27 anonim ***** válasza:
59%

Azért van olyan nő aki ezzel eléggé visszaél. Volt olyan kapcsolatom amiben a csaj azt hitte, hogy bármit megtehet, mert ő nő és őt nem lehet megütni. Sokáig ez így is volt, de egyszer elvette a súlykot. Volt, hogy vitatkoztunk és lazán tökön rúgott aztán amíg összerogytam pofozott megállás nélkül.

Nálam is van egy határ, amit nem érdemes átlépni pedig nagyon nyugodt ember vagyok. Hát, neki sikerült és kapott tőlem két pofont.

Összesen két pofont kapott és nyitott tenyérrel, de úgy belenézett hogy eltört az orra. Aztán még én voltam a bántalmazó állat. ^^

2020. okt. 31. 16:22
 14/27 anonim ***** válasza:
97%
13-as: a 12-es vagyok és igen, kiegészíteném a válaszodat, mivel ebben az is benne van, hogy én sem ütök a páromhoz semmilyen körülmények között.
2020. okt. 31. 16:25
 15/27 anonim ***** válasza:
68%

#14 Mint mondtam én tényleg nyugodt ember vagyok, de na... azért ami sok az sok. Őszintén megmondom, előttem leszállt a lila köd és egyszerűen visszakézből gondolkodás nélkül adtam neki.

Ma már nem így reagálnék. Az első komolyabb aggressziónál megfognám a hajánál fogva és kiraknám a küszöb elé aztán becsuknám az ajtót. Tanul az ember.

2020. okt. 31. 16:30
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk volt egy csajom, akivel kick-box edzésen ismerkedtem meg. Első alkalommal istenesen helyben hagyott.
2020. okt. 31. 16:33
 17/27 anonim ***** válasza:
14%
#15: így van. Gondolom, egy hisztis nőcivel volt dolgod :)
2020. okt. 31. 16:33
 18/27 anonim ***** válasza:
73%
Természetesen nem.
2020. okt. 31. 16:37
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Régebben nem hittem el, hogy: "Aki egyszer megteszi, legközelebb is megteszi." Megbocsátottam az első pofont. Úgy tűnt minden ok. 4 évvel később feszült időszaka volt. Egy veszekedésmél úgy megvert hogy földre vitt, egyik kezével folytogatott, másikkal meg ököllel ütötte az arcom.

Ma már nem bocsátanék meg ilyesmit.

2020. okt. 31. 16:41
 20/27 anonim ***** válasza:
17%
#19 Te vagy az Bernadett?
2020. okt. 31. 16:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!