Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom?
Mennyi gyökér alfahím... :D Hát persze, hogy mindig a hős férfinak van igaza, mert egy anya annyira nagyon sokat tud pihenni a picivel. Nálunk gyerek sincs, párom 250 órát dolgozik, mégsem érzi szükségét, hogy több napra elmenjen a spanokkal úgy csinálni mintha még mindig tini lenne... ez számomra undorító, gyerekes. Ennyi idősen kell prioritás. Heti egyszer elmennek sörözni, aztán kész. Az ilyen férfiak akik itt játszák az eszüket azok, akiknek sír a szájuk, mert a "szemét nők" mindig ott hagyják őket, mert csak pénzre mennek... El kell, hogy keserítselek titeket, a nők az ilyen iszákos nagyra nőtt óvodásokat hagyják ott a bús p.ba, mert képtelenek a felelősségvállalásra... Csak gratuálni tudok.
Kérdező, én is kiakadtam volna... Igenis ha van gyerek, bármilyen a körülmény, ő az első, illetve a nő aki megszűlte
És anyuka mikor kap 3napot? Az év 365 napjában 365-öt a babával van!! Az kit érdekel, hogy ő fáradt?
Olyan opció nincs,hogy lefejed a tejed és te is lelépsz mondjuk egy éjszakára? Alszol egy jó nagyot
48-as vagyok
Kitartást, én biztos, hogy olyan kompromisszumba mennék bele, amikor ő marad a babával és én leléphetnék valahova, ha csak pár órára.
1 éve múlt a kislányom, itt élünk Németországban nagyszülők nélkül,apuka dolgozik... maximálisan megértelek, de én nem veszekdenék, hanem üzletet ajánlanék, legalábbis mi így csináljuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!