Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagálom?

Figyelt kérdés
Párommal van egy 11 hónapos kisfiúnm aki rengetegszer kel éjszaka, fogzik, szeparációs szorongása van.. párom hétközben 12 órát dolgozik minimum. Reggel 5kor megy és legjobb esetben délután 6-kor ér haza. Szabadságot még 1 napot se vett ki ebben az évben. Szóval kb nulla segítség hétközben. Hétvégén szokott segíteni, akkor babázik, én akkor alszom 1-2 órát meg foglalkozom a lakással. Most kitalálta hogy elmegy a haverokkal 3 napos bulihétvégére én meg nagyon kiakadtam, szerintem ez nem fér bele a családi képbe hogy kivesz 3 nap szabit és csattra készre rakja magár, mellette én meg zombi vagyok és úszik a lakás. Lelkiismerete tisztára mosása érdekében el akar vinni minket wellness hétvégére, de undorodom még a gondolattól is. És még ő van megsértődve.. szerintetek túlreagálom?
2020. okt. 22. 08:32
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
70%
Azt a sztoriban amúgy sehol nem olvastam, hogy a pasi megtiltaná a kérdezőnek, hogy elmenjen ő is egy csajos hétvégére. Akkor teljesen jogosan lenne kiakadva.
2020. okt. 22. 18:06
 42/60 A kérdező kommentje:
Nem tudok elmenni, mivel anyatejes a kicsi. Már 2 éve könyörgök a páromnak hogy menjünk el valahova és érdekes mód, pont az elött közli (kb. Fél órával) hogy elvisz, mielőtt benyögi hogy ő lelép és hétvégén sem lesz itthon. Úgyhogy köszi, így nem akarok elmenni.
2020. okt. 22. 20:03
 43/60 anonim ***** válasza:
32%
Tehát már a terhességed előtt sem mentetek együtt sehova, és ebbe a szuper kapcsolatba szültél egy gyereket. Meg is érdemled.
2020. okt. 22. 20:07
 44/60 A kérdező kommentje:
Terhességem előtt voltunk, amikor terhes voltam akkor nem mentünk.
2020. okt. 22. 20:33
 45/60 anonim ***** válasza:
31%

Mennyi gyökér alfahím... :D Hát persze, hogy mindig a hős férfinak van igaza, mert egy anya annyira nagyon sokat tud pihenni a picivel. Nálunk gyerek sincs, párom 250 órát dolgozik, mégsem érzi szükségét, hogy több napra elmenjen a spanokkal úgy csinálni mintha még mindig tini lenne... ez számomra undorító, gyerekes. Ennyi idősen kell prioritás. Heti egyszer elmennek sörözni, aztán kész. Az ilyen férfiak akik itt játszák az eszüket azok, akiknek sír a szájuk, mert a "szemét nők" mindig ott hagyják őket, mert csak pénzre mennek... El kell, hogy keserítselek titeket, a nők az ilyen iszákos nagyra nőtt óvodásokat hagyják ott a bús p.ba, mert képtelenek a felelősségvállalásra... Csak gratuálni tudok.

Kérdező, én is kiakadtam volna... Igenis ha van gyerek, bármilyen a körülmény, ő az első, illetve a nő aki megszűlte

2020. okt. 22. 21:53
 46/60 anonim ***** válasza:
37%
Ilyen nőktől mint a 45-ös,a jóisten mentsen meg mindenkit.
2020. okt. 22. 22:05
 47/60 anonim ***** válasza:
67%
De ilyen oasiktoól is, mint itt egyesek...
2020. okt. 22. 22:12
 48/60 anonim ***** válasza:
67%

És anyuka mikor kap 3napot? Az év 365 napjában 365-öt a babával van!! Az kit érdekel, hogy ő fáradt?

Olyan opció nincs,hogy lefejed a tejed és te is lelépsz mondjuk egy éjszakára? Alszol egy jó nagyot

2020. okt. 22. 23:18
 49/60 A kérdező kommentje:
Nem fogadja el a cumisüveget és nem is tudnék neki annyit lefejni.. úgy vagyok vele, hogy eljön majd az én időm is, ha éjszaka már nem fog felkelni akkor egyszerűbb lesz az életem. :)
2020. okt. 23. 09:37
 50/60 anonim ***** válasza:
100%

48-as vagyok

Kitartást, én biztos, hogy olyan kompromisszumba mennék bele, amikor ő marad a babával és én leléphetnék valahova, ha csak pár órára.

1 éve múlt a kislányom, itt élünk Németországban nagyszülők nélkül,apuka dolgozik... maximálisan megértelek, de én nem veszekdenék, hanem üzletet ajánlanék, legalábbis mi így csináljuk :)

2020. okt. 23. 12:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!