Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom?
Igen, túlreagálod, viszont az oka érthető. Ki vagy merülve, ahogy ő is. Együtt kellene leülnötök és megbeszélni ezt az egészt. Bár nem értem, ha dolgozol és egyetemet csinálsz mellett, miért vállaltatok egyáltalán gyereket most. Nem ért volna rá 2-3 év múlva, amikor már több időtök van?
Abban egyetértek veled, hogy a folyamatos 12 órázás túl sok... bár gondolom akkor heti 4 napot dolgozik, nem 5-öt. Viszont tényleg kereshetne másik munkát, ahol nem hajtja szét ennyire magát.
Utolsó előtti, köszönöm, megpróbálok vele majd beszélni. Egyelőre nem tudom miről, de lebeszélni nem akarom arról hogy elmenjen, csak jó lenne ha nem keserű szájízzel zárnánk le ezt a témát.. nem tudom mi lenne a megoldás arra, hogy ezt könnyebben elfogadjam.
Számtalan indok volt hogy miért most vállaltunk babát, de ezek részletezése nem befolyásolná a kérdésem lényegét.
Inkább a gyereke miatt venne ki szabit. 3 napos buli, biztos, hogy kiakadnék és nem, nem avval van a baj, hogy néha kimozdul, amennyiben ő is néha hajlandó vigyázni a gyerekre, hogy az anya is tudjon menni.
Párom nem ilyen hál Istennek.
Előbb kellett volna eldöntenie, hogy több napos iszogatás vagy család.
N
"12 órát dolgozik minimum. Reggel 5kor megy és legjobb esetben délután 6-kor ér haza. Szabadságot még 1 napot se vett ki ebben az évben. Szóval kb nulla segítség hétközben. Hétvégén szokott segíteni, akkor babázik, én akkor alszom 1-2 órát meg foglalkozom a lakással."
Ennél több komolyan mi kéne? Ebéd időkben menjen haza a gyerekkel lenni, este meg ő keljen fel hozzá? A csóri pasi az év 365 napjából kemény hármat kért, hogy kicsit kikapcsolódjon, és a barátaival legyen.
A kérdező konkrét úgy csinál, mintha a pasija munkanélküli lenne, a gyerekkel nem foglalkozna, és el akarna menni két hétre még e mellé Ibizára. Nevetséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!