Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagálom?

Figyelt kérdés
Párommal van egy 11 hónapos kisfiúnm aki rengetegszer kel éjszaka, fogzik, szeparációs szorongása van.. párom hétközben 12 órát dolgozik minimum. Reggel 5kor megy és legjobb esetben délután 6-kor ér haza. Szabadságot még 1 napot se vett ki ebben az évben. Szóval kb nulla segítség hétközben. Hétvégén szokott segíteni, akkor babázik, én akkor alszom 1-2 órát meg foglalkozom a lakással. Most kitalálta hogy elmegy a haverokkal 3 napos bulihétvégére én meg nagyon kiakadtam, szerintem ez nem fér bele a családi képbe hogy kivesz 3 nap szabit és csattra készre rakja magár, mellette én meg zombi vagyok és úszik a lakás. Lelkiismerete tisztára mosása érdekében el akar vinni minket wellness hétvégére, de undorodom még a gondolattól is. És még ő van megsértődve.. szerintetek túlreagálom?
2020. okt. 22. 08:32
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
67%

Igen, az meg a másik, az ő gyereke is. Sok nő meg ezért lép le még gyerekkel is, mert a párja inkább 3 napot isztogat.

Én is 12 órázom, gyereket nevelek, állatok is vannak. Párom mindenben segít és nem is az ő lánya.

Nálunk nagyszülők vigyáznak rá, így ketten is tudunk menni. Nélkülem eszébe nem jutna többnapos programra menni!

2020. okt. 22. 10:30
 22/60 anonim ***** válasza:
60%

A másik meg, hogy a kérdező is írta, hogy otthonról dolgozik, tanul, háztartást vezet és gyereket nevel! Ja, hogy azt nem látta senki. Az se épp egyszerű. Bulira kitud venni szabadnapot, ez se baj, se a gyerek meg az asszony miatt nem...na ez itt a baj.

Én, ha lesz gyerekünk, már most megbeszéltem a párommal, hogy fél éves kora után ő megy Gyedre.

Szegény keményen dolgozik, én is és más is.

Lehet lepontozni.

2020. okt. 22. 10:39
 23/60 anonim ***** válasza:
26%

"A másik meg, hogy a kérdező is írta, hogy otthonról dolgozik, tanul, háztartást vezet és gyereket nevel!"

Gondolom pisztolyt tartottak a fejéhez, hogy már pedig most kell szülnie.

2020. okt. 22. 10:43
 24/60 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom a faszi fejéhez is pisztolyt tartottak, hogy gyereket csináljon.
2020. okt. 22. 10:53
 25/60 anonim ***** válasza:
29%
#24 ha egy nő nem akar gyereket, akkor nem lesz gyerek, tök mindegy, hogy a pasi mit csinál.
2020. okt. 22. 10:55
 26/60 anonim ***** válasza:
38%

Emberek!

Egy 12 órába dolgozó, hétvégén a gyerekéve foglalkozó férfi, aki még idén nem volt szabin 3! napot kért. HÁRMAT, hogy egy kicsit kikapcsolódhasson. Normálisak vagytok?

2020. okt. 22. 10:56
 27/60 anonim ***** válasza:
71%

25! Ne viccelj már, ez pasira is ugyan úgy igát 😂

De ti mindig a nőket emeltek ki, hogy minek kellett gyerek. Hát bas.ki, a fasznak minek?

Utolsó más is dolgozik, én is 12 órázom mégse nyavalygok.

2020. okt. 22. 11:03
 28/60 anonim ***** válasza:
Ezek szerint anyagi gondok azért nincsenek, csak sokat dolgozik (bár ahogy írod, ezt heti három nap alatt is megkereshetné, mondjuk ezt nem is értem, sztahanovista, vagy szeret szenvedni, esetleg mégsem jól látod?), a három napos kanbuli sem két fillér és gondolom a wellnes sem lenne az. fogadjatok bébiszittert mondjuk heti kétszer 3-4 órára és heti egyszer menjen egy takarítónő 4 órára. Csodákat tud tenni ennyi idő alatt is, nagy dolgokat elvégzi, a szinten tartás egyszerűbb és a szitter mellett meg tudsz pihenni. ez így összesítve heti 10 óra, pénzben sem horror és mind a mentális, mind a fizikai teherbírásod szempontjából rengeteget számítana. Anyagilag sem sok ez, ha wellness is belefér, legalább amig nagyobb nem lesz, de ha megterhelő, menjen kéthetente a takarítónő (hozzánk is így jár, akkor mondjuk kb. 6 órát van itt, de mindig más helyiséget nagytakarít és az alapokat elvégzi, így vetérsforgóban minden megvan, pedig nagy a ház). Ez nekem havonta 30000ft(megyeszékhely, 2500ft/óra). A babiszitter nem tudom mennyi lenne, de ha találsz egy szintén fősulist, egyetemistát, nem fog horror árakat elkérni, örül, ha keres valamennyit, tesómékhoz pesten egy utolsó éves fősulis jár, heti háromszor két órát, 2000 forintért(per óra), mondjuk nem is szakad meg, csak a "felügyelet" van elvárva tőle, nem kell dajkába, meg fejlesztőpedagógusba átmennie, inni, enni ad, játszik, aztán szevasz, meg ehet/ihat amit talál és fizetik a bérletét, ami megint nem nagy összeg még a BKK-nál sem. Neked elsősorban segítség kell és ehhez nem szabad sajnálni a pénzt, gondolom nem nyomorogtok, az írásod alapján legalábbis ezt tippelem.
2020. okt. 22. 11:14
 29/60 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem picit túlreagálod, bár mindkettőtök álláspontját megértem. Én ezt hiszti nélkül oldanám meg. El akar menni három napra bulizni? Oké, menjen. De a következő hétvégén, ha csak egy napra is, én megyek el, ő meg marad otthon a gyerekkel.
2020. okt. 22. 11:38
 30/60 anonim ***** válasza:
80%

Érthető a te kiakadásod is, és az ő bulira való igénye is.

A számtalan indokkal amiért most vállaltatok gyereket- ugye itt neked kellett volna elsősorban jobban felmérni, hogy mire is vállakozol, mert egy pasi nem fog mindent kihagyni a gyerek miatt, egyszerűen így vannak összerakva-azt is vállaltad, hogy nem lesz mindig minden fenékig tejföl. Egy nő magának szül, mert a pasik vagy ott lesznek, vagy nem a gyerek mellett. Másikat ne szülj, ha egyedül nem bírod. Apukákra nem mindig lehet mindenben 100%-ban számítani. Én ezért szültem csak egyet, ennyit tudok egyedül bírni.

Az már más kérdés, hogy a hímek sem gondolkodnak felelősségteljesen mielőtt gyereket csinálnak. Ezért kell(ene) egy nőnek jobban átgondolni a szülést önmaga érdekében.

2020. okt. 22. 12:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!