Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom?
Igen, az meg a másik, az ő gyereke is. Sok nő meg ezért lép le még gyerekkel is, mert a párja inkább 3 napot isztogat.
Én is 12 órázom, gyereket nevelek, állatok is vannak. Párom mindenben segít és nem is az ő lánya.
Nálunk nagyszülők vigyáznak rá, így ketten is tudunk menni. Nélkülem eszébe nem jutna többnapos programra menni!
A másik meg, hogy a kérdező is írta, hogy otthonról dolgozik, tanul, háztartást vezet és gyereket nevel! Ja, hogy azt nem látta senki. Az se épp egyszerű. Bulira kitud venni szabadnapot, ez se baj, se a gyerek meg az asszony miatt nem...na ez itt a baj.
Én, ha lesz gyerekünk, már most megbeszéltem a párommal, hogy fél éves kora után ő megy Gyedre.
Szegény keményen dolgozik, én is és más is.
Lehet lepontozni.
"A másik meg, hogy a kérdező is írta, hogy otthonról dolgozik, tanul, háztartást vezet és gyereket nevel!"
Gondolom pisztolyt tartottak a fejéhez, hogy már pedig most kell szülnie.
Emberek!
Egy 12 órába dolgozó, hétvégén a gyerekéve foglalkozó férfi, aki még idén nem volt szabin 3! napot kért. HÁRMAT, hogy egy kicsit kikapcsolódhasson. Normálisak vagytok?
25! Ne viccelj már, ez pasira is ugyan úgy igát 😂
De ti mindig a nőket emeltek ki, hogy minek kellett gyerek. Hát bas.ki, a fasznak minek?
Utolsó más is dolgozik, én is 12 órázom mégse nyavalygok.
Érthető a te kiakadásod is, és az ő bulira való igénye is.
A számtalan indokkal amiért most vállaltatok gyereket- ugye itt neked kellett volna elsősorban jobban felmérni, hogy mire is vállakozol, mert egy pasi nem fog mindent kihagyni a gyerek miatt, egyszerűen így vannak összerakva-azt is vállaltad, hogy nem lesz mindig minden fenékig tejföl. Egy nő magának szül, mert a pasik vagy ott lesznek, vagy nem a gyerek mellett. Másikat ne szülj, ha egyedül nem bírod. Apukákra nem mindig lehet mindenben 100%-ban számítani. Én ezért szültem csak egyet, ennyit tudok egyedül bírni.
Az már más kérdés, hogy a hímek sem gondolkodnak felelősségteljesen mielőtt gyereket csinálnak. Ezért kell(ene) egy nőnek jobban átgondolni a szülést önmaga érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!