Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagálom?

Figyelt kérdés
Párommal van egy 11 hónapos kisfiúnm aki rengetegszer kel éjszaka, fogzik, szeparációs szorongása van.. párom hétközben 12 órát dolgozik minimum. Reggel 5kor megy és legjobb esetben délután 6-kor ér haza. Szabadságot még 1 napot se vett ki ebben az évben. Szóval kb nulla segítség hétközben. Hétvégén szokott segíteni, akkor babázik, én akkor alszom 1-2 órát meg foglalkozom a lakással. Most kitalálta hogy elmegy a haverokkal 3 napos bulihétvégére én meg nagyon kiakadtam, szerintem ez nem fér bele a családi képbe hogy kivesz 3 nap szabit és csattra készre rakja magár, mellette én meg zombi vagyok és úszik a lakás. Lelkiismerete tisztára mosása érdekében el akar vinni minket wellness hétvégére, de undorodom még a gondolattól is. És még ő van megsértődve.. szerintetek túlreagálom?
2020. okt. 22. 08:32
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem kicsit túlreagálod, de itt alapvetően inkább kommunikációs problémákat látok, meg azt, hogy egyikőtök se gondol bele a másik helyzetébe.

Mindketten elvagytok azzal, hogy mennyire nincs szabadidőtök, mennyire kivagytok, mennyire sok a rátok szakadó munka... és mindkettőtöknek igaza is van, viszont nem látjátok, hogy a másik is ugyanilyen helyzetben van. Ezt le kellene ülni megbeszélni higgadtan, nyugodtan, és felállítani egy rendszert, hogy te akkor kapsz x szabadnapot, te ekkor, és ekkor meg akkor legyen "romantikus idő" kettőtöknek.

Az nem oké, hogy amiatt hisztériázol (most mindegy, hogy csak online, vagy való életben is), hogy 3 szabadnapot ki mert venni úgy, hogy eddig nem volt pihenése, és valószínűleg már az idegösszeomlás szélén van. Az sem, hogy ő nem szól előre, hogy haverozik, és mondjuk nem is kérdezi meg, hogy te mit szeretnél, vagy hogy az első gondolata nem ti vagytok, hanem a haverok.

2020. okt. 22. 13:08
 32/60 anonim ***** válasza:
30%

Nem is érdemled meg hogy bárhova is elvigyen

Mielőtt pottyantottâl nem tudtad hogy még fog vàltozni az életed?

2020. okt. 22. 15:28
 33/60 anonim ***** válasza:
44%
Itt rengeteg olyan választ kaptál, amiben téged ócsárolnak, hiszen "szegény párod 12 órázik és mennyire kivan" címszóval, de azt senki sem érti, hogy te meg 24 órázol a gyerek mellett. Szerintük biztos baromi kényelmes "otthon ülni és babázni", csupa unikornis és vattacukor így az élet. Hát nem. Egyszer hagynád rá a kedves "hűdesokatmelózok" párodra a gyereket három napra, kíváncsi lennék a reakciójára... A másik kedvencem a "besegít" duma. Miért, tán a gyerek csak az anyjáé? Ugyanúgy az övé is basszus. Anyunak mennyi szabadideje volt szülés óta? Ja, semmi, mert ha apucira hagyja a gyereket, akkor "szaranya". Ennyit erről. És akkor a férfiak dumálnak kettős mércéről.
2020. okt. 22. 16:34
 34/60 anonim ***** válasza:
34%

33 tudod dolgozni muszáj ha nem akarsz éhenhalni.

A gyerek saját döntés... Ha vállalta csinálja. Undorító mikor egy nő ezzel probàl egy kus tiszteletet hihaecolni.

2020. okt. 22. 16:57
 35/60 anonim ***** válasza:
63%
Apukának is saját döntés volt a gyerek.Meg az is,hogy éjjel nappal dolgozik.Aki nem hajlandó a csalàdjaval lenni,haverokkal se menjen bulizni.Aztán ne csodálkozzon,hogy csinálhat új gyereket új anyukának,mert a régi lelépett.Nem magamnak szülök,meg nem a férjemnek,hanem kettőnknek.
2020. okt. 22. 17:25
 36/60 anonim ***** válasza:
40%

".Aki nem hajlandó a csalàdjaval lenni,haverokkal se menjen bulizni."

1. Mivel együtt élnek gyanítom mikor hazamegy, mindig együtt vannak.

2. Közölte, hogy elviszi őket is wellneszezni.

2020. okt. 22. 17:33
 37/60 anonim ***** válasza:
26%
De mégsem wellneszezni menbek,hanem bulizni megy maga.És máskor nincs velük,csak hétvégén,és ha hazamegy.
2020. okt. 22. 17:55
 38/60 anonim ***** válasza:
34%

Elmenne, de a kérdező "undorodik már a gondolatától is".

Te jó ég milyen lehet egy életet leélni ilyen hárpiákkal. Mondjuk gyanítom pár éven belül úgyis elválnak.

2020. okt. 22. 17:58
 39/60 anonim ***** válasza:
40%
Akkor maradjon otthon apa a gyerekkel, te meg húzzál dolgozni.
2020. okt. 22. 17:58
 40/60 anonim ***** válasza:
65%
Olyannal se lehet leélni egy életet,aki csak magával törődik.Nehogy már ti legyetek megsértődve,hogy dolgoznotok kell,mert a másik otthon van a gyereketekkel.Nem kell akkor belógatni,és nem lesz gyerek.Akkor menjen anyuka is három napra valahova,a gyerekkel meg legyen addig az apja.
2020. okt. 22. 18:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!