Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz ebből valami? Korkülönbség. Távolság.
Én 15 éves vagyok, a fiú 21. Már lassan 4 éve, hogy ismerjük egymást és nagyon tetszik, mindig megnevettet. Szoktunk beszélni mindenről, nem tabu semmi. Msn-en nemmutogatjuk egymást, ha így lenne nem beszélnék vele.
A gond: - majdem 7 év korkülönbség
- majdnem 400 km köztünk a távolság
Tervezgetjük hogy majd lejön hozzám és beszélgetünk meg ilyesmi meg ő komolyabbat is akar de nem tudom... úgy érzem nagyon kedvelem, de tudom h nem lenne szabad ilyen "idős" fiúba beleszeretnem. (magamhoz képest)
Mi a véleményetek?
Esélytelen.Nem működhet a kapcsolat.Többet között a fent említett péládk miatt is.
Másrészt mások az igények.
Egy 15 éves lány,nem elég érett egy 21 éves fiúhoz.
Ha lesz is vmi hosszútávra nem ajánlom, én is megbotlottam már ilyesmiben.
15/f
Háát.... elég fiatal vagy még. Én egy spanyol sráccal kerültem érdekes viszonyba, de én szeretnék is kimenni külföldre dolgozni, akár oda is...
Végülis ha kitartotok még pár évig, elmehetsz az ő városába (vagy a környékre) egyetemre, majd ott is tudsz dolgozni. Vagy fordítva. Szóval megoldható. A gond csak az, hogy még nagyon fiatal vagy. Addig még 50-szer szerelmes leszel másba. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!