Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy korkülönbség, távolság?
Pár hónapja megismertem egy lányt. Nagyon jól elvagyunk, egész nap egymással beszélgetünk skypeon. Nos, egyikünk sem az a fajta, aki ne menne tovább egyszerű beszélgetésről célozgatásra, vagy flörtölésre, amint alkalom adódik rá. Hetek óta éreztük már hogy mindketten vonzódunk a másikhoz, de ezt még ennyire konkrétan, mint pár órával ezelőtt nem mondtuk ki.
Viszont elég komoly problémákkal kéne szembenéznünk, hogy együtt lehessünk. Amiben én nem vagyok biztos, az az, hogy vajon változna-e a véleménye, ha megtudná hogy mennyi idős vagyok? Idén töltöm a 16-ot, ő pedig most 19 éves. A másik probléma, hogy Varsóban vagyok cserediák, ő pedig otthon lakik Magyarországon.
Sokat beszélgettünk erről. Ő jelenleg párkapcsolatban él, amiben már egyáltalán nem boldog. Viszont elmondása szerint fél a magánytól, ami bekövetkezne, ha kilépne a jelenlegi párkapcsolatából.
Mit gondoltok, lehet ebből még bármi? Mit reagálnátok, ha hasonló helyzetben derülne ki, hogy az illető, akiért odavagytok, valójában nem egyidős veletek, hanem 4 évvel fiatalabb? Változtatna ez bármin is?
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!