Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korkülönbség. Távolság. Van esély? :s
Figyelt kérdés
megismerkedtem 1 fiúval csak az a baj h 4 év korkülönbség és 62 km választminekt el:S vajon összejöhet?:S2009. aug. 3. 16:38
1/7 anonim válasza:
Meglátásaim szerint ha 14 évnél idősebb vagy, akkor a korkülönbséggel semmi probléma, viszont a távolság már egy kicsivel nagyobb problémát jelent. Ha elkezdtek járni, milyen sűrűn tudnátok találkozni? Ha havonta 1-2 alkalom akad rá, akkor akár össze is jöhet, feltéve, ha komolyan gondoljátok. Ha viszont nagyon ritkán látnátok egymást, akkor az msn nem kelti életre a kapcsolatot, sajnos.:-(
2/7 anonim válasza:
igen összejöhet főleg ha már nem vagytok gyerekek de ha türelmesen és kitartóan vártok és szeretitek egymsát akkor ha elég idősek vagytok majd az egyikőtök odaköltözik a m ásikhoz . Sztem összejöhet :) sok siekrt:)
3/7 A kérdező kommentje:
hát 15 vagyok .és köszönöm a tanácsokat:)(L)
2009. aug. 3. 16:55
4/7 A kérdező kommentje:
és hát nemtudom pénztől is függ mert a vonat ojan 1200 ft körül van oda vissza:S:S
2009. aug. 3. 16:55
5/7 anonim válasza:
4 év korkülönbség és 62 km távolság? Hát mindenesetre jobb, mintha fordítva lenne :)
6/7 anonim válasza:
A 4 év semmi szerintem ,ha szeretitek egymást igazán :)
Én 18 vagyok a barátnőm 15 és kb. 70 km van köztünk és kb. 2 hetente 3szor talizunk. De suli időben gondolom ez csak heti 1 lesz ,de szeretjük egymást nagyon és meg fogjuk oldani. Aztán majd úgyis jönnek,hogy szünetekben és hétvégente átjöhet stb stb. Szerintem meg lehet oldani ,de CSAK ha nagyon szeretitek egymást.
7/7 anonim válasza:
Ja és igen ,majd egyszer az egybeköltözés is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!