Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől változhatott meg a szexhez való hozzáállás a nő részéről?
Adott egy férfi és egy nő,akik már négy éve együtt vannak.Az első hónapokban csodálatos volt a szex.Aztán a nő elkezdi kevesebbet igényelni pedig szereti a férfit.Ő sem tudja miért,csak azt érzi elege van.Majd lassan ennek hangot is ad,miért kell lenni ennyiszer együtt.Mostanában pedig már jóval kevesebbszer van együtt a férfival mint a kezdetekben.Természetesen sok vita van ebből.
Itt nem arról van szó hogy a férfi frigid nőt vett el.A szeretet sem hiányzik.A nő szeret bújni,szereti az ölelést,ez nem múlt el.Csak a szex ami már sok neki.A férfinak meg kevés.
Szerintetek melyikük a hibás,van-e megoldás a problémára?
Ok, van heti cc 2 sima szex. Azért egy nő legyen már képes kezelni a helyzetet még 2-3 nap. Nem fog belehalni abba az 5 percbe és egy patronba a szájában.
Jöhet a lepontozás!
11-es pontosan bemutatta, hogy hogyan viszonyulnak a "kanok" a dolgokhoz... Az egyik gond az ilyenekkel, hogy azt hiszik, hogy tudnak az àgyban, pedig nem.
A màsik probléma az, hogy a nőknek az ilyenek nem kellenek.
8,9,10,hasznos dolgokat írtatok.Úgy tűnik az általatok felvetett okok valamelyike/vagy több is lehet a gond.
11 és 13 valószínűleg ugyanaz.Még én is azt mondom hogy a szex nem lehet ilyen módon szolgáltatás.Azt két ember kölcsönösen kell hogy örömmel akarja.És igen mind a nő mind a férfi meg tudja magának oldani a plusz szükségleteit.Ha akarja.
Kérdésem azért tettem fel,mert mi van akkor ha a férfi a nőt többször akarja mint ahogy a nő szeretné.De segítettetek is megfejteni,azt hiszem ebben az esetben a férfinak önmaga és igényei elsődlegesek.
A nő talán megérzi ezt az a baj.
En nokent csak arra tudok gondolni, hogy neki mar az elso honapokban is problemaja volt a szexszel, csak meg nagyon meg akart felelni.
Es talan abban sem vagyok biztos, hogy a gyakorisaggal van gondja. Attol tartok, nem is tudja elvezni. Nem tudja atadni magat, vagy nincs huvelyi orgazmusa, nem ismeri a testet.
Kérdező. Nézd meg Don of desire néhàny videójàt a youtube-on. Ha nem vagy jó angolos, még akkor is sokmindent megértesz szerintem, mert nagyon érthetően szemlélteti a dolgokat.
A lényege az, hogy el kell érni, hogy a nő valósàggal ràd màsszon. Igen, ilyen is van! Hogy? Úgy hogy jól csinàlod, amit csinàlsz. És ezt most nem csak konkrétana szexte mondom. Egy nőnek éreznie kell a szexen kívül is, hogy mi van benned, és, nem, az előjàték nem kihagyható!!! Símogasd meg mondjuk a konyhàban. A hàtànàl. Majd lejjebb. De ne adj meg neki mindent. Csak fenék vagy comb. Adj neki helyette puszit, majd menj el. Utàna àgyban fekve simizd itt-ott. Nem kell intim helyen. Ha felveszi a ritmust, akkor sem kell neki rögtön megadni. Magadat se vesd be, és ne simizzen. Csak akkor végezz vele, ha màr olyan szinten könyörög, hogy màr nem tudod nézni. Nos, ha ilyenekben részesíted, akkor làtja, hogy neked az is élvezet, ha ő élvezi. Hs pedig ezt làtja egy nő, akkor eltökélt szàndéka, hogy a pasit is hasonlóban részesítse, és 10*esen adja vissza!
Életem legjobb kufircolàsai olyanok voltak, mint amikor a pàrom egyszer kijött utànam a füdrőbe, és míg a kàd szélének tàmaszkodtam, megsimogatott a hàtamtól a combomig lassan. Aztàn vissza a belső combomon, kihagyva a kényes helyet. Megfogta a hajam, hàtrahúzta, és végigharapdàlta a nyakam. Aztàn lehúzta a bugyim, és a legkényesebb helyen nyalni kezdett. Csak egy kicsit, épphogy. És aztàn elment, megmondta, hogy "ennyi volt". Utàna màr mentem, mint egy kiskutya, néha adott 1-1 puszit, meg megfogta a fenekem, meg a kényes helyeket. Nem hagytam annyiban, és jól tettem!!!
Nos, valami ilyesmit villants!!! Hogy làssa, te neki akarsz jót!
Sajnos a Don of desire csatornàt letörölte a youtube, de indított a pasi egy màsikat:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!