Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a kapuzárási pánik az első gyerek születése miatt? Szerintetek mit kéne tennem?
A férjemmel 4 éve házasodtunk össze, előtte már 6 éve együtt voltunk.
Igaz, hogy van közöttünk korkülönbség (11 év), de ennek sosem éreztük a hátrányát. Gyereket is akkor vállaltunk, mikor már mindketten azt éreztük, hogy lenyugodtunk és nem fog hiányozni a minden estés kimaradás, havi szintű utazások stb. Őszinte leszek, én sokat olvasgattam már a terhesség előtt is és próbáltam a legrosszabbra készülni. Hogy majd lesz egy nem alvó, folyton síró babánk, akivel egy 10 perces autóút is rémálom lesz majd és elfelejthetjük 2-3 évre a szabadidőt, szórakozást és marad a zombi-mód, a túlélésért küzdés.
Ennek ellenére lett egy sosem síró, folyton mosolygó kislányunk tavaly decemberben. Nem fogok hazudni, az első hetek nehezebbek voltak, de nagyon hamar belerázódtunk. Kisebb-nagyobb szervezéssel, segítséggel szinte tudtuk folytatni a baba előtti életünket, nem kellett mindenről lemondanunk. Most lesz novemberben 1 éves, tehát azért még bőven a szülőség elején vagyunk, de úgy érzem, jól vesszük az akadályokat.
Ennek ellenére a férjemen azt veszem észre, hogy fél az idő múlásától. Tavasszal kitalálta, hogy neki kell egy sportkocsi, mert hogy a SUV-k nagyon "családi autók" és neki kell valami, amivel száguldozhat. Pedig ne olyan kocsikat képzeljetek el, amik tele vannak ragasztva matricákkal, ezekkel is bőven lehet gyorsulgatni...
Aztán azzal jött haza a múlt héten, hogy ő elkezdi a nagymotorra való jogosítványt, mert hogy én el nem tudom képzelni, hogy az mekkora szabadságot ad.
Az öltözködése is megváltozott, eddig teljesen az elegáns vonalon mozgott, ing-zakó/öltöny/nyakkendő. Most tapadósabb farmer, bőrdzseki, sportcipő, póló (idejét sem tudom, mikor vett fel utcára pólót).
Már akkor őszült, amikor megismerkedtünk és sosem zavarta, szerintem is inkább sármosabb tőle. Most kitalálta, hogy befesteti a haját...
30 éves vagyok, vigyázok a bőrömre, arcomra. Nincsenek is bőrproblémáim. Mégis valamelyik nap nézegette az arcom és hogy szerinte miket kéne megcsináltatnom az arcomon és hogy mit szólnék, ha ezeket kapnám tőle karácsonyra. Hát azt hittem, hogy visszaköpöm a kávémat hirtelen. Azóta viselkedik így, mióta megszületett a lányunk.
Ha mondom pl. hogy amit vett/felvett, nem illik hozzá, nem az ő stílusa, akkor magából kikelve veszekszik, hogy de igen és én csak féltékeny vagyok, mert félek, hogy így majd tetszeni fog a fiatalabb lányoknak és megnézik őt az utcán. Mondom nem, de 40 felett az ember ne öltözzön már kamaszfiúnak, könyörgöm. A barátai is múltkor végig szívták a vérét, hogy mi közös ruhatáron osztozunk mostanában, vagy miért hord a férjem ennyire feszülős nadrágokat.
Nem ide lett kiírva a kérdés, hanem a Gyereknevelés témakörbe, mert inkább (kisbabás) édesanyák válasza érdekelt volna, hogy náluk előfordult-e ilyen. De gondolom a moderátorok átrakták.
A családja neki az első. Nagyon jó apuka és férj. De nyilván nem fogok oldalakon át arról ömlengeni, hogy a mindennapokban mennyire boldogok vagyunk és mennyire törődik velünk, mert akkor aztán a kutya nem olvasná el a kérdésem alatti szöveget.
Nem kell ehhez feltétlenül szeretőnek lennie, elég az, hogy már van a férjednek egy kiszemeltje, aki sokkal jobb, mint te. Valószínűleg gyerektelen és fiatalabb. Neki akar imponálni ezzel a sok változtatással! Be akarja cserkészni aki téged fog hamarosan leváltani.
Irhatod itt milyen gyönyörű vagy szülés után is... De a tények azok minket igazolnak! Ahelyett, hogy nem akarod tudomásul venni az igazságot, inkább készülj fel a várható váratlan nagy bejelentésre! Legyen hova menned a gyerekkel.
A magánnyomozó ezért nem talált szeretőt. Érted már??!
Nagyon naiv vagy kérdező... 😕 szerinted máskor máshol nem ismerhetett meg valakit? Hagyjuk már!... Írhatja itt mindenki egyöntetűen hogy mi a helyzet, te akkor sem akarod elfogadni az igazságot, te már ezt eldöntötted magadnak mit akarsz elhinni. Nagyon ostoba dolog ez, de ám legyen. Akkor nem értem, minek írtál ki kérdést? Védd csak a drága férj uradat, dugd homokba a fejed nyugodtan.
Várunk vissza hamarosan ide a picsogásoddal hogy kiderült hogy szeretője van a férjednek és elhagyott.... Mi megmondtuk!
Van akin lehet segíteni, mert hagyja. Van akin nem, mert nem hagyja és nem is akarja. Te az utóbbiba tartozol.
Persze, hogy nem fogadom el, mert nem ez az igazság.
Furcsa, a legjobb barátaink és még a saját anyám is állította a magánnyomozó előtt, hogy ez egy hülye ötlet és pénzkidobás csak, mert hogy úgysem fog semmit találni. És igazuk is lett. Annyira félreértitek az egész kérdést, hogy az nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!