Köszönöm a kedves válaszokat. ☺️
Hát már én sem tudom mi legyen, de már nem sok időm van eldönteni. Sajnos férjemmel nem jutunk nevezőre. Nekem a Flórián, Kornél tetszik. Neki meg a Dominik, Levente.
A Milán, és a Barnabás van a középső halmazban, de olyan jó lenne ha azok közül tetszene neki amelyik nekem is 😭😭
Nem akarok megalkuvó lenni, azt szeretném ha épp annyira tetszene neki is mint nekem.
Horváth-hoz van valami ötlet, ami kicsit karakán, erőteljes, de becézhető is egyben? (férjemnek fontos)
Fú, a Kornél nagyon szép. A Milán nekem nem különösebben tetszik, valahogy mindig a milánói makaróni jut eszembe róla. De mindegyik általatok kedvelt név a normális, vállalható kategória. De nekem a Barnabás sokkal jobban tetszik a középső halmazos nevek közül, és szerintem a vezetéknévhez is jobban meg.
András, Márton, Péter, Gábor, Gergely
Valamiért a Milán nekem sem tetszett soha, a "Milu" becézéstől meg egyenesen ráz a hideg. Pedig amúgy tényleg egy tök normális név, de nekem nem jön be.
A Flórián viszont gyönyörű név :) A Kornél is szép. A férjed kedvencei sem csúnyák, de Dominik és Levente annyi van, mint égen a csillag...
A közös halmazból viszont a Barnabás szerintem sokkal szebb, mint a Milán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!