Ezek közül melyik nevet adnád a gyerekednek?
Nagyon nehezen találtunk fiúnevet. Olyat kerestünk, ami nincs se a családban, se az ismeretségi körben.
Ezek tetszenek, csak hát nem szeretnék kiszúrni a gyerekkel. Nehéz a döntés, nem akarom hogy utálja a nevét.
Segítsetek légyszi, hogy ti ezek közül adnátok-e valamelyiket.
Hát nem túl szerencsések. 5 Habsburg uralkodónkat is Ferdinándnak hívták, I. Ferdinánd uralkodása alatt került Buda török kézre.
Konrád volt az a császár, akit a legenda szerint Lehel a kürtjével agyonütött.
Bíborbanszületett Konstantin félt a magyaroktól, és inkább rendszeresen adózott nekik, minthogy szembeszálljon őseinkkel. Mondjuk egyszer ellenkezett, de számára rossz vége lett...
Nyugi, itt a gyakorin csak maximum Péternek vagy Zoltánnak nevezheted a gyerekedet, minden más hülyeség meg béna.
A Konrád szerintem elég jó. Nekünk is a listán van. A többi nekem nem tetszik, eleve én 2 szótagnál hosszabb nevet nem adnék (1 kivétel van, az Ágoston... az még listás). A Hugó nekem olyan bagolynév.
Ferdinándnak hívták a cicámat, nekem állatnév. :)
Konrád elég erős, kemény, komoly hangzású név, felnőttnek jó, esetleg Koninak becézve jó lehet kisgyereknek.
A többi vállalhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!