Ezek közül melyik nevet adnád a gyerekednek?
Nagyon nehezen találtunk fiúnevet. Olyat kerestünk, ami nincs se a családban, se az ismeretségi körben.
Ezek tetszenek, csak hát nem szeretnék kiszúrni a gyerekkel. Nehéz a döntés, nem akarom hogy utálja a nevét.
Segítsetek légyszi, hogy ti ezek közül adnátok-e valamelyiket.
Szia! Szerintem a Ferdinánd nagyon szép név. És nem olyan szokatlan.
A Konstantin is nagyon tetszik, de azt csak akkor válaszd, ha nem érdekel hogy a Bencekommando szerint az kutyanev.
Nekem a Ferdinánd ezek közül, ami legjobban tetszik.
Szerintem rendben vannak ezek a nevek is, bátran viselhetőek. Nem kifejezetten az én stílusom egyik sem, de vállalhatóak.
Konstantin kivételével ismerek is ilyen nevű embereket. Hugó névvel ráadásul egy hároméves kisembert. :) Szerintem semmi baj nincs velük. Hallgassatok a megérzéseitekre, mondjátok ki a vezetéknévvel együtt is mindegyiket, hátha az is segít a döntésben. Esetleg leírva, melyik tetszik legjobban egyben.
Boldog babavárást! :)
Nekem a Ferdinánd és a Konstantin nagyon tetszik, a Konrád és a Hugó egyáltalán nem tetszenek. (Nem szavaztam le.) A Konrád nekem az kicsit olyan középszerű, a Hugó meg nekem olyan kicsit középszerű alatti. Hu-s névből egyébként a Hubert tetszik.
A másik , valaki írta, hogy Konrádnak Koni becenév.
Szerintem a Connie, Konstanza; ezek inkább lánynak valók;
de például egy Kodi/Cody becézés egy Konrádnak aranyos lehet; viszont nem is kell feltétlenül becézni, szerintem rendben van Konrádként is, de Kodiként is jó. Szóval nem tetszik ez a név, hogy Konrád , de rendben van. És az összes név , amit írtál, teljesen vállalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!