Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem óriási szarba keveredtem! Ti mit tennétek a helyemben?
Úgy kb. 3 hónappal ezelőtt az egyik közösségi oldalon bejelölt egy férfi. Elkezdtünk beszélgetni, bár én nem fűztem sok reményt a dologhoz, mert azért elég sok ilyen bejelölgetős ember van, akivel max. 1-2 szót váltok..vele viszont tök más volt, nagyon jól el tudtam beszélgetni, kedves, aranyos volt. Majd 2 hónapig beszéltem vele, míg sikerült rávennie, hogy találkozzunk. Egy pár napja összefutottunk, nagyon nagyon kedves volt, pedig én elég béna voltam, teljesen zavarban voltam, a szemkontaktust is kerültem, pedig nagyon nagyon helyes volt :) Másnap írt is, hogy élőben még szebb vagyok, mint képeken, stb.. és nem gond, hogy zavarban voltam, majd feloldódok, ha még találkozunk, mert ő szeretne :)
Eddig tök jó minden, viszont van egy két bibi..
A srác 31 éves, én pedig 18 vagyok.. még ezzel is meg tudtam volna békülni, de tegnap elmondta, hogy szeretne velem tisztázni valamit még az elején. Van 2 gyereke, és egy felesége is..:O
Ezen teljesen ledöbbentem, nem is tudtam mit írni erre..csak annyit kérdeztem, hogy akkor ezt mégis hogyan képzelte velem kapcsolatban..azt mondta, hogy ha bejövök neki, összejövünk, eljárunk pár helyre, jól érezzük magunkat..és hogy a feleségével nagyon nem jó a kapcsolata, különben nem is keresett volna fel..:S
Most teljesen össze vagyok zavarodva, nem tudom mit kéne tennem..
Persze, tudom, hogy hagyni az egészet a francba, de még sose találkoztam ilyen kedves sráccal azelőtt, olyan jólesik, hogy végre van, akinek tetszem, és feldobja az eddigi megszokott életem...
Nem hinném, hogy csak "arra" kellenék neki, mert ezt már letisztáztam vele, azt mondta, képes akármeddig várni, az idő nem számít..
Legszívesebben belemennék, pedig tudom, hogy ennek rossz vége is lehet, a családjáról meg semmit nem tudok, azt se hogy egyáltalán együtt élnek, vagy sem..csak annyit, hogy nem én lennék az első, akivel a felesége háta mögött jár, mert volt egy másik komoly barátnője, akivel már majdnem össze is költöztek..
ti mit tennétek a helyemben?
Szia én is 18 éves lány vagyok, hátha rám jobban hallgatsz. Van családja, és ha még nem is szereti őket, akkor is mindig kapcsolatba marad velük, főleg hogy még nem vált el..már ha egyáltalán el szeretne válni a feleségétől. Mert szerintem itt annyi az egész, hogy kell neki egy fiatalabb, szebb lány, akivel eljátszadozhat. Mondtad, hogy már volt a felesége mellett más is előtted. Szóval a komoly kapcsolat kilőve..téged is csak megcsalna(aki megteszi egyszer, az többször is)
Amit mondtál, hogy addig "amíg nem lesz jobb" bárki jobb nála. Akárki. Szerintem szépen koptasd le őt. Ja és szerintem még az is vonzó a számára, hogy szűz vagy.
Remélem jól döntesz. :)
köszönöm a tanácsokat, tényleg nagyon sokat segítettek, és beismerem, hogy teljesen igazatok van! Tudtam én ezt azelőtt is, de kellett a megerősítés..
Nem szeretnék ilyenbe bonyolódni, csakhát olyan nehéz ez a várakozás, hogy vajon mikor jön el az én időm...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!