Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy óriási problémám. Lehetséges ezt megoldani?
nem tom igazán ... szal ha a kapcsolatodat úgy érzed , hogy csak süllyedsz a sz@rban és emellett van kilátás jobbra , akkor pattanj csónakba és evezz tova ..
amúgy a olyan nem van , hogy "de, viszont"
üdv.: Sanya
és :D:D Reklám:
A legjobb amit tehetsz, hogy elmondod a réginek az egész sztorit. Azt, hogy neked miért nem jó vele, mi az amit unsz, mi az amire vágynál, és mi az amiért az a másik pasi vonzóbb, mi az amit kaphatnál tőle, és miért vagy ebben a helyzetben (mármint hogy másfelé kacsingatsz).
Ha tudtok változtatni a dolgokon, az eredeti barátoddal helyrehozhatjátok.
Ha nem tudtok, akkor lelkiismeret-furdalás nélkül továbbálhatsz.
Ha meg szóba jöhet nálad, hogy elhagyod, nincs mit kockáztatnod, csak jobb lehet vagy így, vagy úgy.
Minden esetre anélkül, hogy tisztáznád ezt vele, ne hagyd ott, de ne is maradj úgy vele. Mindkét esetben évekig kísérthet a dolog, hogy mi lett volna, ha...
20:13
Nagyon szépet írtál, el is sírtam magamat, nagyon sokat segített ez nekem, én is ezen morfondíroztam többet, mint azon, hogy ne hadjam el őt....A szívembe hatoltál a válaszoddal, nagyon köszönöm......Remélem sikerül...
20:18
Neked is nagyon köszi, te is nagyon szépet írtál, örülök annak, hogy kaptam tőletek hasznos választ, és hogy lesz min este gondolkodnom, nagyon szépen köszi mindenkinek, az elsőt, meg azt a reklámost nemigen értem, de köszi nektek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!