Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óriási HIBA! Egyszerre kettö, mit tegyek?
Egyszer majd jól beesel a 2 szék közé, és aztán nem lesz senkid sem.
Én a helyedben ezt tenném:
- Leköpném magam
- Utána megbeszélném a rendes fiúval, hogy nem érzek iránta semmit, és hagyjuk, esetleg legyünk barátok. Ne használd ki őt, mert az egy undorító dolog!
- Ezután megmondanám kaszanovának, hogy hagyjuk egymást, mert nem érzel úgy semmit.
- Egy darabig felvenném Obi-Wan Kenobi remete életmódját a Tatooine-on, és jó alaposan elgondolkoznék a párkapcsolatról, mint fogalomról. Hogy az hogyan működik, ki mit ad a másiknak. Őszinteség, tolerancia, megértés, odaadás. Ha nincs szerelem, akkor meg szakítás. Még mindig jobb, mint illúziókban élni, és a másikat hitegetni.
- Majd amikor megvilágosodtam, megváltoztam, akkor keresnék egy párt magamnak.
szia.Nemrég én is hasonló szituban voltam:/
csak én a másikkal nem jöttem össze,és mindkettő iránt éreztem vmit.És én az eredeti barátomnál maradtam.De szerintem írd le egy lapra mindkettő rossz és jó tulajdonságait,és a lényeg az hopgy 1 napig ne beszélj egyikkel se,és ne kommunikáljatok,gondolkozz pihizz,vagy sétálj,és döntsél.De amúgy csúnya dolog volt öszejönni a másikkal amíg nem szakitottál a barátoddal,de mivel nem szereted őt,vagyis ezt írtad,akkor ne játssz vele, megkönnyited a helyzetét neki is,ha szakítasz,hagyd hogy boldog legyen egy olyan lánnyal aki őszitén szereti.
De amúgy tudod a mondás hogy van, te is beelfogsz esni ebbe egyszer:/
20L
előző válaszok... :)
Kedves Kérdező, "gondoltál" már arra, hogy túl sokat "gondolkodsz"? netán, ennyi idősen lehet az érettségire, egyetemre lehetne összpontosítani a "gondolataidat" nem pedig hülyeségekre.
egy csomó leányzó sír, mert nincs senkije. erre itt van egy belevaló nő, hopp 2 srác is kedves neki, és problémákat gyártasz. majd valamikor nem próbálod meg élvezni az életet, és normáli dolgokon agyalni? :P
belehúznék, mert manapság az ilyen kis hölgyeményeket, akik feltételezem semmi önvédelmet az életben nem tanultak, előszeretettel késelik meg- rabolják ki mondjuk BP utcáin, úgyhogy én élvezném (kultúráltan) az életet, amíg lehet :)
ne csinálj mindenből morális kérdést, nem jársz jól vele. és képzeld el, mennyivel több problémád lenne, ha egyszer véletlen velem is találkoznál :)
na ügyesen ;)
Dobd mindkettőt. A rendes sráccal biztosan jót teszel. Te majd idővel találsz olyat, aki mindenben megfelelsz. A Casanovának meg mindegy, max sajnálja azt az öt percet, amit veled töltött, de azt is csak azért, mert nem mást fűzhetett.
Aztán ha megvannak a szakítások tényleg nem ártana ha elgondolkoznál azon, hogy mit is akarsz egy pasitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!