Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt hiszem óriási szarba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem óriási szarba keveredtem! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Úgy kb. 3 hónappal ezelőtt az egyik közösségi oldalon bejelölt egy férfi. Elkezdtünk beszélgetni, bár én nem fűztem sok reményt a dologhoz, mert azért elég sok ilyen bejelölgetős ember van, akivel max. 1-2 szót váltok..vele viszont tök más volt, nagyon jól el tudtam beszélgetni, kedves, aranyos volt. Majd 2 hónapig beszéltem vele, míg sikerült rávennie, hogy találkozzunk. Egy pár napja összefutottunk, nagyon nagyon kedves volt, pedig én elég béna voltam, teljesen zavarban voltam, a szemkontaktust is kerültem, pedig nagyon nagyon helyes volt :) Másnap írt is, hogy élőben még szebb vagyok, mint képeken, stb.. és nem gond, hogy zavarban voltam, majd feloldódok, ha még találkozunk, mert ő szeretne :)

Eddig tök jó minden, viszont van egy két bibi..

A srác 31 éves, én pedig 18 vagyok.. még ezzel is meg tudtam volna békülni, de tegnap elmondta, hogy szeretne velem tisztázni valamit még az elején. Van 2 gyereke, és egy felesége is..:O

Ezen teljesen ledöbbentem, nem is tudtam mit írni erre..csak annyit kérdeztem, hogy akkor ezt mégis hogyan képzelte velem kapcsolatban..azt mondta, hogy ha bejövök neki, összejövünk, eljárunk pár helyre, jól érezzük magunkat..és hogy a feleségével nagyon nem jó a kapcsolata, különben nem is keresett volna fel..:S

Most teljesen össze vagyok zavarodva, nem tudom mit kéne tennem..

Persze, tudom, hogy hagyni az egészet a francba, de még sose találkoztam ilyen kedves sráccal azelőtt, olyan jólesik, hogy végre van, akinek tetszem, és feldobja az eddigi megszokott életem...

Nem hinném, hogy csak "arra" kellenék neki, mert ezt már letisztáztam vele, azt mondta, képes akármeddig várni, az idő nem számít..

Legszívesebben belemennék, pedig tudom, hogy ennek rossz vége is lehet, a családjáról meg semmit nem tudok, azt se hogy egyáltalán együtt élnek, vagy sem..csak annyit, hogy nem én lennék az első, akivel a felesége háta mögött jár, mert volt egy másik komoly barátnője, akivel már majdnem össze is költöztek..

ti mit tennétek a helyemben?

2010. aug. 8. 18:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
82%

Ne viccelj már. Szerinted veled nem ugyanezt fogja csinálni? Azt hiszed, te majd más leszel? Ugyan már..

Szereti hülyíteni a kiscsajokat...persze, vár ameddig akarod, mert közben ott van a felesége, akivel dughat.

Ne legyél hülye, felejtsd el mielőtt még teljesen belezúgsz.

2010. aug. 8. 18:54
 12/34 A kérdező kommentje:

igazatok van, de olyan nehéz nemet mondani, mivel még egyetlen férfi sem volt velem ilyen kedves, arról nem is beszélve, hogy jól néz ki..de mind1, ezek mellékes dolgok,

nekem is először a felesége jut eszembe, meg a gyerekek..

van egy olyan érzésem, hogy túl korán házasodott, meg ilyenek, a viselkedése, minden elárulja..

nem tudom, hogy mennyire szereti a gyerekeit, mivel amikor ezt mondta, idézem, így fogalmazott "van egy pár kölköm" :S hát ez is érdekes

2010. aug. 8. 18:56
 13/34 anonim ***** válasza:

van egy pár kölköm...és egy ilyen pasival akarsz leállni??? Ugyanmár!

Szerinted akkor a haverjaival hogy beszélne rólad? Kb így - idézem: -Van egy lotyóm az asszony mellett, akit kefélgetek.

Ezt akarod? Ha valaki a saját gyerekeiről nem tud normálisan beszélni (fúj, gusztustalan ember!) akkor a szeretőjéről végkép nem fog. És most még kedves, mert be akar cserkészni. De ha sikerül neki, akkor nem fog semmi tiszteletet tanúsítani feléd.

2010. aug. 8. 19:02
 14/34 anonim ***** válasza:
Ha az ő korában ilyen éretlen, a te gyerekeidnek sem lenne jobb apja.
2010. aug. 8. 19:03
 15/34 A kérdező kommentje:

igen, tudom, sajnos van benne realitás..

de értsétek meg, egyszerűen nem tudok nemet mondani..eddig annyira átlagos életem volt, jó tanuló, stb..minden tök jól megy, csak kezdem unni, hogy ennyire jó vagyok :S

már épp kezdtem gondolkodni, hogy miért nem találkozok egy normális sráccal, erre most végre kicsit felpezsdült az élet..és tudom, hogy ennek rossz vége lesz..

azzal is tisztában vagyok, hogyha ebbe belemennék, akkor én lennék a szerető szerepében, de mi van, ha közben én továbbra is nyitott maradok az új kapcsolatra? Tudom, hogy ez nagyon nagy bunkóság (talán annyira nem, mint amit ő csinál a családjával) de így talán nem fenyegetne a veszély, hogy nagyon kötődni fogok hozzá érzelmileg..aztán ha találok egy normális pasit, akkor lapát, de addig is jó lenne érezni, hogy szeretve vagyok..már ha egyáltalán tényleg az lennék..

2010. aug. 8. 19:09
 16/34 A kérdező kommentje:
19:03- ez félreértés, én nem akarok semmilyen gyereket, istenments, tudom, hogy ez nem tartana örökké, ergo az első kapcsolatom lenne...meg amúgy is
2010. aug. 8. 19:10
 17/34 anonim ***** válasza:

Ahogy észrevettem minden téren az első lenne. Tök jó, hogy nem feküdtél le eddig valami jött-ment idiótával, mint sok korodbeli. De most miért tennéd?????????????????????

Az első kapcsolat általában meghatározó a lányok életében, annak idején nálam legalábbis az volt. Most nem azt mondom, hogy akivel elveszíted, hozzá is kell menni. De ne egy szoknyapecérre vesztegesd az idődet! Járj el szórakozni a barátaiddal--na ne egy füstös kocsmába--ismerkedj meg új emberekkel. Hidd el, hogy találsz egy hozzád illő férfit.

2010. aug. 8. 19:18
 18/34 beetlejuice ***** válasza:
100%
Ez lenne az első kapcsolatod? Hát akkor meg végképp ne menj bele, egy ilyet akarsz első tapasztalatnak? Nagyon megfogod bánni, hidd el! Nem tudhatod milyen is ő valójában, bár ezek alapján amit csinál, van 1 sejtésem, persze friss húsra vágyik, de miután megkap, majd köd előtte köd utána. De ha te ezek fényében is bevállalod, hogy csak kihasználjon....felejtsd el, hidd el az kevésbé fog fájni.
2010. aug. 8. 19:19
 19/34 anonim ***** válasza:
Biztos h te akarsz lenni a rossz aki szét zúz egy családot? Szeerintem hallotálmár te is ilyen sztorikat, ebből te jössz ki rosszul, te leszel a k....
2010. aug. 8. 19:19
 20/34 A kérdező kommentje:

igen, elvileg ez lenne...

de most, hogy mondjátok, már nem valószínű

2010. aug. 8. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!