Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy érettségizett férfi három egyetemet végzett nővel is lefeküdt, az azt jelenti, hogy túl járt az okosabb nők eszén?
Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 11:16
21/25 anonim válasza:
Ennek semmi köze az okossághoz.
Egy nagyon okos ember is lehet naiv.
Az viszont csúnya dolog,hogyha átvered a nőket,hogy nem csak szexet akarsz de aztán mégis otthagyod őket.
22/25 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem jöttek rá, hogy csak szexet akarsz?
Honnan tudod, hogy te nem jöttél rá, hogy ők (is) csak azt akarnak? ;)
Volt szexkapcsolatom, mármint csak 2 alkalom, ahol a férfi jött nekem a lelki dumával, hogy ne húzzuk sokáig, nehogy sérüljek..
Hát amúgy nem volt annyira nagy szám az ágyban, külsőre tetszett, de eleve nem akartam tőle komolyabbat.
Azóta is ő "zaklat" , ennyit erről, hogy ki sérül, vagy ki-kinek az eszén "jár túl"..
23/25 anonim válasza:
Ez nem okosság, csak szimpla aljasság.
24/25 anonim válasza:
Miért lennének okosabbak? Nekem 11 osztályom van és 135 feletti iq-m.
25/25 anonim válasza:
#24 Ezt te sem gondolhatod komolyan. Ha mégis, akkor nem kéne annyit szívni. Az IQ teszt nem olyan mint a párkeresés, hogy csak személyiség számít....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!