Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy érettségizett férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy érettségizett férfi három egyetemet végzett nővel is lefeküdt, az azt jelenti, hogy túl járt az okosabb nők eszén?

Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 11:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%

Te azt hiszed, hogy azt hitték, hogy diplomás vagy, és azért feküdtek le veled?

Na jó. Rákérdezek. Joghallgató lányok kerestek sugar daddyt?

2020. okt. 2. 11:55
 12/25 anonim ***** válasza:
3%

Pedig a kérdezőnek igaza van,csak ti nem értitek a cinizmust!

Pont azok elé állít görbe tükröt, akik itt váltig hangoztatják, hogy diplomásként csak diplomásokkal állnak szóba!

2020. okt. 2. 12:19
 13/25 anonim ***** válasza:
78%

Abszolút nem azt jelenti, hogy okosabb a fiú. Szép szavakkal, jó hozzáállással, megnyerő külsővel, ápoltságával stb., stb. - a nők engedtek a fiú és a saját akaratuknak (is).

Badarság azt hinni, hogy az érettségivel rendelkező fiú EMIATT okosabb, a diplomás nőknél. De nem ám!

2020. okt. 2. 12:54
 14/25 A kérdező kommentje:

"Biztos mély sebet ejtett rajtad, hogy nincs végzettséged."

Igen, de magam miatt, mert rájöttem, hogy hülyeség volt félbeszakítani a tanulmányaimat. Szóval úgy döntöttem, hogy idén folytatom a tanulást.

De ettől függetlenül büszke vagyok arra, ha olyan nőkre is hatással tudok lenni, akik papíron - jelenleg - okosabbak mint én.

2020. okt. 2. 13:32
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
A diploma nem jelent automatikusan magasabb IQ-t. Én diplomásként minden nap lefekszem a nem diplomás vőlegényemmel, most akkor rohadtul túljártak az eszemen, vagy mi?
2020. okt. 2. 13:38
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Az iskolázottság nem egyenlő az okossággal.

A lexikális tudása lehet magasabb, de ez nem azt jelenti, hogy okosabb is az illető.

2020. okt. 2. 13:39
 17/25 A kérdező kommentje:
Értem.
2020. okt. 2. 13:40
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ettől még ne bízd el magad, sok hülye picsa jár egyetemre is.

Kinek nem inge..

2020. okt. 2. 13:40
 19/25 anonim ***** válasza:
91%

A nők a saját döntésükből feküdtek le.

Azért a kisebbségi komexusod befigyel.:D Biztos sokkal okosabb vagy attól, hogy tudsz d.ni (erre az egerek is képesek).

2020. okt. 2. 13:44
 20/25 A kérdező kommentje:

Kisebbségi komplexusom akkor volt, amikor oda sem mertem menni a nőkhöz.

Azért tartom magam okosabbnak, mert nem veszik észre (?) hogy csak szexet akarok.

2020. okt. 2. 13:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!