Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem törődik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem törődik az egészségi állapotával, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bele vagyok betegedve, állandóan magas a pulzusa (100 feletti), 2 doboz cigit szív. A vőlegényem, tehát vele akarom leélni az életem, nagyon szeretem, de rettenetesen félek. Nem tudok hatni rá! Mit tegyek?
2020. szept. 19. 17:41
1 2
 11/12 árokpart ***** válasza:
Ebből rövidesen közel másfél hét kényszerpihenő lesz a kardiológián.
2020. szept. 19. 22:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Dohányos embertől ilyen intelligenciát, ami ahhoz szukseges, hogy belassam, hogy torodnom kell magammal, ne várj. Hiszen nekik eleve annyi eszük van, hogy fizetnek azért, hogy egészségileg lerobbanjanak. Szóval, ha csak hirtelen nem gyulik fény a fejében, nem fogsz tudni hatni rá. Viszont ilyen emberhez én eleve hozzá sem mennek, mert vagy ott se lesz hogy a férjem legyen vagy még mellé szar példa is lenne egy családban. Egyikre sincs szuksege gondolkodo embernek.
2020. szept. 20. 06:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!