Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem törődik az egészségi állapotával, mit tegyek?
Addig hagyd el, amíg nem kell ápolni, amíg nem vagy a felesége.
Ez tényleg bizonyítja, hogy a nők az elérhető legjobb külsejű pasik közül mindig a leghülyébbet választják ki.
Hát igazából semmit. Mióta cigizik? Ha már első ismerkedés előtt is, akkor így jártál...
Van 1 tippem. Mutasd neki rákos videókat, hátha rá tudod venni, hogy szokjon le róla...
Le leszek pontozva, de nekem a magas pulzust az okozta, hogy nem sportoltam. Állandóan 100 fölötti pulzusom volt, teljes kardiológiai vizsgálaton voltam, 24 órás vérnyomás és pulzusmérő is volt. A kardiológus azt javasolta, hogy járjak el rendszeren edzeni. Azóta napi 2-3 edzés és 3 hónap alatt levitte a nyugalmimat 70-80-ra. Ja és én is dohányzom, de azért nem ennyit.
Ha orvoshoz nem akar menni, akkor mondd meg neki, hogy járjon el edzeni, de nem tingli tangli kondizni, hanem olyan edzésre, ami 130-150 közötti pulzust csinál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!