Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az ha itt valaki felteszi azt a kérdést, hogy
miért buknak a rossz fiúkra a lányok, akkor hirtelen egy
lány sem szereti azokat?
Töketlen nyálas alakok? Na jó akkor a franc tudja ki a rossz fiú. Egyébként attól ,mert valaki határozott, magabiztos, tudja, hogy mit akar a nőtől, de nem rossz fiú attól még nem töketlen nyálas alak.
ismét 27/F
2010. aug. 6. 20:30
A 30-as férfi is félreértette a verekedősek nem kellenek, de ők nem is a rosszfiú kategória. Rosszfiú= Nem egy töketlen papucs. Ennyi :) Te kifejezetten az vagy ezzel az őszinteséggel, megmosolyogtam a sztoridat :)
2010. aug. 6. 20:31
Szóval mindenki apukája jó fú és az anyukája csak azért jött össze vele, mert rossz fiút nem akart tehát mindenki apukája "ha nincs ló jó a szamár is" és ti ezért születettek meg? Az király.
Szóval ne beszéljünk hülyeséget a jó fiú lesz a férj mert az apádat minősíted ezzel:-))
2010. aug. 6. 20:32
és az miért baj ha valaki őszinte? jobb a sok mellébeszélés? mi azzal a probléma ha mondjuk sokat beszélgetek egy lánnyal és egy idő után megmondom neki hogy kedvelem? ez olyan nyálas?
2010. aug. 6. 20:34
Te sem érted 27/F :D Ti férfiak azért nem értitek a nőket mert mindig olyan sokat képzeltek a mondandóink mögé, holott semmi nincs mögötte, csak a szilárd szavak. Rosszfiú akinek saját akarata van, nem nyápic. Nem pedig ezek a verekedős állandóan balhés alakok.
Ez a rosszfiú kifejezés is szerintem mostanában ilyen elterjedt, amióta divat a férfiaknak nőként kinézni (körömfestés, hajvasalás, smink), ezek után valahogy meg kell különböztetni.
2010. aug. 6. 20:34
Oké akkor kicsit közhelyesen: Aki mellett nőnek érzed magad. A férfi az erősebbik nem. És nehogy most megint a fizikai dolgokra gondoljatok, elég arra, hogy ki hordja a nadrágot a családban, kinek a szava a döntő, az erősebb, kit nevezünk családfőnek. Na az ilyen leendő családfő mellett érzed magad nőnek. Ez nem megalázó, mert mellette tündökölsz is egyben, de mégsem kell kiesned a társadalmi szerepből.
2010. aug. 6. 20:36
Őszinteség: Egyáltalán nem baj, épp most dicsértem meg a 30/F sztoriját, szerintem ez iszonyú nagy határozottságot és magabiztosságérzetet sugároz, ami nagyon pozitív dolog.
2010. aug. 6. 20:37
Mármint azt akarod mondani tökös és egy igazi egyéniség magyarul FÉRFI.
Ok. amikor 15 voltam még nem volt ilyen rossz fiú kategória max aki akkor jött ki a fiatalkorúak börtönéből. Azt rossz fiúnak hívták a csajok így én mindig erre asszociálok és csodálkozok a lányoknak miért kell ez? Így már tiszta.
27/F
2010. aug. 6. 20:37
Igen, pontosan, végre rátapintottál te is: Férfi :) Csak a férfi az kicsit mást takar valójában, ezért is van ez a rosszfiú kategória, ami pozitív :) Az már mint mondtam csak az én hülyeségem, hogy imádom az olyan hapsikat, akik tényleg azt sem tudják mi az adott nő neve, na ők nem kellenének se társnak, se férjnek se semminek, csak egyszerűen vonzóak, de ez szubjektív :)
2010. aug. 6. 20:39
hát én itt csak kamillázok, ez aztán beindult. mindenesetre igazán hasznos, hogy ki van tárgyalva mégis mit jelent az a misztikus rosszfiú kifejezés. a romantika amúgy belefér ebbe? gondolom, ha már egyszer kikosarazott egy lány és én még próbálkozom akkor az már közel sem rosszfiús? vagyis vesztett helyzet, ugye?
2010. aug. 6. 20:44
Kapcsolódó kérdések: