Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos a féltékenység részemről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a féltékenység részemről?

Figyelt kérdés

A barátnőm (legyen kinga) edző és néha van lehetőségünk edzeni nála a teremben. Ilyenkor az egyik jó barátommal (legyen Béla) és neki az egyik haverjával (ő pedig János) szoktunk menni. 2évvel ezelőtt mikor még nem voltunk együtt megjegyezte nekem a párom, hogy milyen helyes a János. Akkor nem különösebben érdekelt, de 2hónapja megjegyezte a Kinga, hogy a kedvenc filmjéből a főszereplő mekkora crush neki. Rá egy hétre ment János és Béla edzeni Kingához (úgy hogy én az utóbbi időben nem jártam be egyéb elfoglaltság miatt) és meséli nekem, hogy a tanítványaival megbeszélték, majd mondták a Jánosnak, hogy hasonlít a filmben a főszereplő srácra (akiről áradozott hogy milyen helyes). Na már itt kiakadtam. Közben régebben mondta a barátnőm, hogy többször is nézi a János edzés/gyakorlat közben, de hogy neki amúgy nem jön be meg amúgy is kapcsolatban van a János szóval nincs miért aggódnom.. Kinga kitalálta, hogy az egyik barátnőjét valamint Bélát összehozza és ezért edzés után és elmennének 4en kávézni/mekibe. Tehát János, Kinga, a barátnője meg Béla. Mire mondtam hogy na itt húzzunk egy vonalat és kiosztottam, hogy mit képzel magáról. Valahogy nekem nem fér össze hogy Béla fűzi a másik lányt, a Kinga meg a János csak úgy malmozik közben. A barátnőm sírvafakadt és ezt észrevette a Béla. Kinga elmondta neki hogy mi történt és hogy féltékeny vagyok majd arra kérte ne járjanak többet mert nem akar vitát. Ezzel szöget ütött a barátságunk közé hiszen Béla úgy érzi hogy nem vagyok vele őszinte. (Akartam Bélával beszélni Jánosról sőt direkt megkértem Kingát, hogy ne említse meg neki. Ő csak annyit mondott, hogy Béla annyit tud hogy összevesztünk valójában pedig hazudott erről és 1héttel később derült ki hogy ő beszélt Bélával erről az egészről...)

Úgyhogy ott tartok, hogy a barátom Béla, nem jár be edzeni és megingott a bizalma velem szemben mert azt hiszi féltékeny vagyok rá... holott egy percig nem gondoltam róla azt hogy közeledne a Kingához.

Jogos volt részemről a kiakadás?

Ő 22L én 22F

2020. szept. 6. 00:33
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Túlbonyolítod.

A barátnődnek tetszik egy férfitípus.

Az edző is hasonló.

Ezt elmondta neked.

Azóta kombináltok összevissza, mint a 10 évesek.

Felnőtt fiatalok a magánügyeiket nem beszélik ki ilyen

szinten. Már, aki intelligens.

Érthető a féltékenységed, mert, ha jól értettem,

te kimaradtál a történetből. Téged nem hívtak a "kávézásra".

Amúgy elég primitív a hölgy, hogy a párját azzal

szórakoztatja, hogy neki "ki jönne be".

.

Főleg, hogy azzal érvel, hogy azért nem "foglalkozik vele",

mert az a másik "úgyis foglalt".

Elgondolkodnék azon, hogy kell-e ez nekem.

2020. szept. 6. 00:44
 2/4 anonim ***** válasza:
98%
Csak azért nem kéne aggódnod János miatt, mert foglalt? Megnyugtató :D
2020. szept. 6. 00:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Na megérkezett Kinga a harmadik válaszoló személyében :DDD
2020. szept. 6. 07:45
 4/4 anonim ***** válasza:
76%

De most Bèla mièrt hiszi, hogy rá vagy fèltèkeny?

Beszèlj vele erről, mond el hogy is volt igazából. Rendezzètek a barátságokat.

Kinga meg egy kavarógèp szerintem. Legyèl vele óvatos, gondold át, hogy tènyleg ez kelle-e neked. Valószínű, hogy neki nagyon is bejön a Jani, azt meg milyen èrv már, hogy kapcsolatban van?! Legalább azt mondta volna, hogy "nincs mièrt aggódnod, tudod, hogy tèged szeretlek". Ami persze szintèn lehet kamu, de legalább jól hangzik.

A barátságotokba is bekavart, szóval gondold át, èrdemes-e hosszabb távra tervezned vele.

2020. szept. 6. 08:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!