Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Föltöltettem a számat, jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Föltöltettem a számat, jogosan haragszik a párom?

Figyelt kérdés

Ő ellenezte, azt mondta föl ne töltessem, mert undorító. Én mégis megcsináltattam, de ez ilyen hyaluronsavas ajakfeltöltés, ami nem is végleges. Mikor meglátott, teljesen ki volt akdva, és azóta hozzám se akar nyúlni, még megcsókolni se volt képes. Mondtam ez így nem mehet örökre, akkor szakítani akar? Azt mondta nem, de csináljak valamit vele mert undorító. Normális hogy így kiakadt? Tényleg a beleegyezését kellett volna kérnem hogy magamom változtassak valamit?

L/24

2020. aug. 26. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
52%

Tessék ti "biológia zsenik" :

[link]

A hialuronsav egy természetes anyag.

2020. aug. 26. 19:54
 62/71 anonim ***** válasza:
79%

Egy testképzavaros ember a tökéletességre törekszik, túlzásokba esik, már már betegesen foglalkozik azzal, hogy más legyen és ez az egészségébe is kerülhet.

Egy szimpla műtét, mert valakinek nem tetszik a saját cicije, vagy orra stb. Vagy egy kisebb ajakfeltöltés az marhára nem testképzavar. Jobban tetszik így magának, aztán kész.

Ha már akkora lenne a szája, hogy feszül és nyolcszor átszabatta volna az arcát, na az a testképzavar, sose lesz elég neki.

Ezeket úgy mondom, hogy magamon nem változtatnék, de semmi nincs abban, ha valakinek nem tetszik valami és változtat, aztán elégedett lesz.

2020. aug. 26. 20:01
 63/71 anonim ***** válasza:
40%

61-es: értem, természetes anyag. De van ilyen anyag születésedtől fogva az ajkaidban? Nincs. Na látod. Azon a helyen az nem természetes, ha van. Ennyi erővel kőolajat is nyomhatnál bele, az is természetes eredetű.

62-es: magad ellen beszélsz. Úgy tetszik magának? Hát akkor kizárásos alapon nem tetszik magának a saját teste ergo testkepzavaros. Ha csak szimplán nem tetszene neki egy kicsit akkor nem vállalná be.

A nyolcszor átszabott (arc)plasztika pedig egy súlyosabb válfaja.

2020. aug. 26. 20:14
 64/71 anonim ***** válasza:
20%
Az emberi szövetek is tartalmaznak hialuron savat. Komolyan a kőolajat hozod fel példának? Te normális vagy? Fogadjunk se a hialuronsavról, se a kőolajról nem tudod, hogy az mi, meg úgy kb bármilyen kémiai anyagról.
2020. aug. 26. 20:19
 65/71 anonim ***** válasza:
88%

63 Én nem pártoltam a kérdezőt ebben a vitában.

Csak annyit jeleznék, hogy a hialuronsavas feltöltésnél nem igazán van esély komplikációra. Ez egy természetes, szövetazonos anyag. A porcokban, izmokban, bőrben is megtalálható anyag, vízmegkötő szerepe van. Táplálékkiegészítő formában is be lehet vinni, ha pl. ízületi fájdalmaid vannak, arra is jó.

Viszont most nem ez volt a kérdés lényege, jó szándékból írtam neked.

2020. aug. 26. 20:23
 66/71 anonim ***** válasza:
83%
Értem. Lehet, hogy tartalmaz, bevallom nem vagyok nagy tudora a témának, de abban biztos vagyok, hogy ilyen mennyiségben külső fizikai hatásra egyáltalán nem tekinthetjük természetesnek ezt a folyamatot. Az embernek az egészsége az egyik legfontosabb dolog. Holmi kinézet miatt nem természetes az, hogy ezt a tényt félresöpörjük.
2020. aug. 26. 20:24
 67/71 anonim ***** válasza:
12%

Ha valami nem tetszik, akkor nem változtatsz rajta? Vagy mi? Ez baromság. Fogalmad nincs neked arról, hogy mit jelent az adott fogalom, nem szószerint kell értelmezni.

Egy nyamvadt műtét vagy egy egyszeri beavatkozás nem testképzavar, azért mert megváltoztatott valamit, ami neki nem tetszett.

Szerinted, ha átfestem a falamat, mert nem tetszik úgy, ahogy hozzájutottam a lakásomhoz, akkor valamilyen zavarom van? Lenyűgöző, hogy mennyire fogalmatlan, és szűklátókörű vagy.

Mostmár megkérdezem, mert nagyon érdekel, milyen végzettséged van?

2020. aug. 26. 20:26
 68/71 anonim ***** válasza:
63%
Személyeskedésnek itt semmi helye, így nem fogok válaszolni a kérdésedre.
2020. aug. 26. 20:31
 69/71 anonim ***** válasza:
80%
Mi ujsag Kerdezo? Meg van meg a kacsa szad? Es a pasid?
2021. febr. 2. 23:47
 70/71 anonim ***** válasza:
80%
Jó szándékkal mondom,szakitsatok. Sokat fogtok veszekedni. Nagyon ellentétesen gondolkodtok.
2021. febr. 4. 08:16
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!