Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Föltöltettem a számat, jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Föltöltettem a számat, jogosan haragszik a párom?

Figyelt kérdés

Ő ellenezte, azt mondta föl ne töltessem, mert undorító. Én mégis megcsináltattam, de ez ilyen hyaluronsavas ajakfeltöltés, ami nem is végleges. Mikor meglátott, teljesen ki volt akdva, és azóta hozzám se akar nyúlni, még megcsókolni se volt képes. Mondtam ez így nem mehet örökre, akkor szakítani akar? Azt mondta nem, de csináljak valamit vele mert undorító. Normális hogy így kiakadt? Tényleg a beleegyezését kellett volna kérnem hogy magamom változtassak valamit?

L/24

2020. aug. 26. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
84%
Igen, mert így konkrétan semmibe vetted a barátod véleményét és nyilván azért az is fontos, hogy a barátodnak tetszél. Nyilván te tested, azt csinálsz vele amit akarsz. Nekem hosszú szokesbarna hajam van es mikor barátomnak felhoztam, hogy lehet sotet rövid jobban állna ellenezte, ugyhogy hagytam. Meg így ez olyan mintha te undorodnal a nagy orrkarikatol de baratod csak azert is csinalna.
2020. aug. 26. 18:32
 52/71 anonim ***** válasza:
75%

Köszönöm, de hadd tegyem hozzá, hogy egyrészt írtam, hogy jelentős túlsúly. Szóval nem a felszalad pár kiló ahhoz képest, ami volt, hanem mondjuk 20-25 kilót hízik. Azért, ha ennyit hízik az ember, legtöbbször a párja szól jóval 20-25 kiló előtt szól, ha számára nem tetszik. És akkor, ha nem kezd változtatni (ha betegség, akkor kezdi el kivizsgáltatni, stb.), akkor ugyanolyan direkt "semmibe vétel", mint a kérése ellenére elmenni ajkat feltöltetni.

Másrészt vonzódás szempontjából teljesen mindegy: vagy tudsz hozzá vonzódni, vagy nem.

2020. aug. 26. 18:40
 53/71 anonim ***** válasza:
45%

Akik olyanokat írtak, hogy undorító szopószáj azok vették a fáradtságot, hogy utánna nézzenek a dolognak?

[link]

[link]

Én személy szerint nem prostikat láttok a képeken, de ti tudjátok :D (nem vokt amúgy ajakfeltöltésem, nem is tervezek)

Én nem tudnék olyan párkapcsolatban élni ahol a másik nem örül a boldogságomnak és lekorlátoz.

2020. aug. 26. 18:41
 54/71 anonim ***** válasza:
79%

Egy kicsit megakadtam ezen a "miért lennék testképzavaros" felszólaláson...

Mert szerintem az vagy. Vagy legalábbis nem vagy elégedett a testeddel. Ezt nem értem miért olyan nehéz beismerni. A legtöbb ember nem úgy van vele, hogy 100 % ra elégedett a testével, még akkor is, ha ezt állítja. Ha ott lenne a lehetőség, hogy egy dolgot változtatni tudna magán, biztos lenne olyan bármi a testével kapcsolatban, amivel legalább gondolat szintjén eljátszana.

Innen nézve a dolgot teljesen egyet tudok érteni a barátoddal. Neki így voltál jó. Neked nem ez a fontos? Annál jobb volt úgy, hogy feltöltetlen ajakkal is tetszettél neki, én őrültem volna inkább, hogy neki igy vagyok szuper.

2020. aug. 26. 18:58
 55/71 anonim ***** válasza:
11%
Ilyen kiváló logikával az is testképzavaros, aki sminkel, pillákat rakat, rendszeresen jár fodrászhoz, kozmetikushoz.
2020. aug. 26. 19:01
 56/71 anonim ***** válasza:
81%

A smink, pilla nem olyan szintű, hogy testkép zavarnak tekintsük. Az nem jár akkora felelőséggel, nincs akkora súlya a dolognak. Azt másnap lemosod és kész. A feltöltés sokkal nagyobb elhatározás által születik meg, sokkal mélyebben gyökerezik, nagyobb a kockázatvállalás azzal, hogy feltöltetsz, mint az hogy sminkelsz, meg pillázgatsz. (Bár a pilla azért határeset). Gondolj bele: ha csak egy picit nem tetszik szád, nem fogsz vele semmit csinálni, mert sok pénzel, energiával, kockázattal jár (lehet olvasni, hogyan rontottak el műtéteket, ezzel "megnyomorítva" a páciens életét), ergo nagy elhatározás kell hozzá, azaz erős vágyakozás az, ami megelőz egy ilyen beavatkozást.

De hadd kérdezzek vissza! Ha ez nem testképzavar, akkor mi az ami viszont igen?

2020. aug. 26. 19:16
 57/71 anonim ***** válasza:
78%

Aki pl smink nélkül nem mer utcára lépni, az igenis valamilyen zavarral küzd.

A smink és a plasztika terén is vannak átmenetek.

A fodrász és a kozmetikus teljesen más kérdés. Azok nem változtatnak a külsődön.

Attól, hogy fodrászhoz mész, vagy a kozmetikus helyre teszi a szemöldököd, miteszereid nem fogsz másként kinézni.

Ellenben, sminkkel egészen új embert lehet varázsolni szinte bárkiből. Akárcsak a szépészeti beavatkozásokkal.

Az, amit a kérdező választott, nem nagy cucc. Annyit nem változtatott, hogy alapvetően gondot okozzon. Ezért a testkép zavar kicsit erős.

Ugyanakkor, szerintem a legtöbben nem állnának neki vagdostatni, tölteni stb. a testük különböző részeit csak úgy.

Ezt az teszi meg, akinek nagyon nem jön be, amit a tükörben lát. Ha az illető szép ígyis-úgyis, akkor ha ennek ellenére csúnyának tartja magát a beavatkozás nélkül, akkor mégis lehet valami gondja.

Viszont nem ez volt a kérdés.

A kérdező párja irtózik ettől. Mindegy a kérdező szerint jól néz-e ki, vagy nekünk mi a véleményünk. A kérdező párja a fontos, az ő véleménye pedig, hogy undorító.

2020. aug. 26. 19:17
 58/71 anonim ***** válasza:
15%

Az nem zavar bakker, hogy a hilaluronsavas feltöltés nem marad úgy? Ugyanaz mint, amikor lemosod a sminket...

De amúgy meg, ha tartós lenne, akkor se ez a testképzavar. Baromság...

Akkor a tetkó is testképzavar, mert örök?

2020. aug. 26. 19:38
 59/71 anonim ***** válasza:
80%
Hát, azért nem ugyanaz. Inkább a kozmetikai tetoválással van egy szinten. Ugye az sem mindenkinek tetszik, azt sem tudod lemosni. Hanem kikopik fél év-egy év alatt. Ezt is addig kell nézegetni.
2020. aug. 26. 19:43
 60/71 anonim ***** válasza:
78%

58-as:oke hogy kiürül, de azt ne felejtsük el, hogy van benne kockázat, nem csak festegetünk, kozmetikazgatunk magunkra, hanem vmi kémiai, nem odaillő anyagot lökünk a testünkbe.

De akkor kérlek mondj egy példát a testképzavarra!

2020. aug. 26. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!