Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Föltöltettem a számat, jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Föltöltettem a számat, jogosan haragszik a párom?

Figyelt kérdés

Ő ellenezte, azt mondta föl ne töltessem, mert undorító. Én mégis megcsináltattam, de ez ilyen hyaluronsavas ajakfeltöltés, ami nem is végleges. Mikor meglátott, teljesen ki volt akdva, és azóta hozzám se akar nyúlni, még megcsókolni se volt képes. Mondtam ez így nem mehet örökre, akkor szakítani akar? Azt mondta nem, de csináljak valamit vele mert undorító. Normális hogy így kiakadt? Tényleg a beleegyezését kellett volna kérnem hogy magamom változtassak valamit?

L/24

2020. aug. 26. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
77%
Hisz a te tested
2020. aug. 26. 16:34
 12/71 anonim ***** válasza:
41%
A fodrász meg a szőrtelenítés azért nem ugyanaz a kategória. Tök mindennapi dolog, meg a haj és a szőr is visszanő. Míg ha megcsináltatod a szád vagy akár a melled, az olyan is marad.
2020. aug. 26. 16:34
 13/71 A kérdező kommentje:
Miért kéne elfogadni olyan valamit, amin TUDSZ változtatni? Ha van egy szar munkahelyed, és kapsz egy jobb lehetőséget, persze hogy átmész, és nem leszel attól még te a hülye mert nem 80 ezerért állsz a szalag mellett. Ez ugyanaz...
2020. aug. 26. 16:35
 14/71 A kérdező kommentje:
Dehogy marad olyan, most írtam hogy ez nem végleges.
2020. aug. 26. 16:36
 15/71 anonim ***** válasza:
51%
A szájukat és a mellüket azok csináltatják meg, akik nem tudják elfogadni, hogy olyan, amilyen. Persze ha te így akarod, akkor meg se próbáld elfogadni, megváltoztatni egyszerűbb.
2020. aug. 26. 16:36
 16/71 anonim ***** válasza:
82%
A testeddel azt csinálsz amit akarsz, nyilván, viszont ő előre jelezte, hogy ez neki nem tetszik, amihez meg neki van joga. Az a nem jogos, hogy te kiborulsz azon, hogy neki valóban nem tetszik. Amikor majd elmúlik a feltöltés, gondolom megint tetszeni fogsz neki. Addig meg élj együtt a döntésed következményével- hogy ő így nem tart vonzónak, cserébe magadnak jobban tetszel.
2020. aug. 26. 16:37
 17/71 anonim ***** válasza:
47%
Drága volt?
2020. aug. 26. 16:37
 18/71 anonim ***** válasza:
71%

Én sose láttam olyat, h visszaáll xdd.

Megnyulik, es szar lesz.

Aztán ujra megcsináltatod, mert rondanak fogod latni. Egyre nagyob-nagyobb lesz

2020. aug. 26. 16:38
 19/71 anonim ***** válasza:
54%
Mint egy függőség...
2020. aug. 26. 16:38
 20/71 anonim ***** válasza:
77%
Az mondjuk engem is érdekelne, hogy ez hogy áll vissza.
2020. aug. 26. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!