Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exfelesègek miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivételeknek.

Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.

Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?

2020. aug. 24. 10:00
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/699 A kérdező kommentje:

448 Már itt eltúlozzátok sokan, egyedül ment be és egyedül mondta el.Kint az utcán sétálni és várakozni meg lehet. Nem úgy mondta el hogy beleszerettem xy ba és ott vár a másik utcán...

Nem is mondtal el először,hogy ki vagyok mert nem az én személyem volt a lényeg benne.

2020. aug. 27. 15:27
 452/699 anonim ***** válasza:
100%
Mégis HOVA költözött volna a nő a gyerekekkel, ha NINCS MUNKÁJA, amiből ki tudna venni egy lakást és eltartani magukat? Vagy maradt volna ott, aztán nézhette volna, amikor te is ott vagy?
2020. aug. 27. 15:28
 453/699 A kérdező kommentje:
450 A topikban leirtam külföldre megyünk majd. Az itteni házra egyenlőre nincs vevő.
2020. aug. 27. 15:28
 454/699 A kérdező kommentje:
452 Maradhatott volna a házban, de nem akart hanem haza akart menni. Paromnak egyedül ez a nagy ház így felesleges is, de a hitel miatt szívás így ha már fizeti akkor benne lakik.
2020. aug. 27. 15:30
 455/699 anonim ***** válasza:
Hat ha nincs munkaja ,mi mas valasztasa volt?! Szerinted ,kerdezo?segitsunk kegfejteni?
2020. aug. 27. 15:34
 456/699 anonim ***** válasza:
* megfejteni
2020. aug. 27. 15:35
 457/699 anonim ***** válasza:
40%
Érthető, hogy a nő inkább hazament a szüleihez, nekem se lenne kedvem azután ott maradni, amikor a férjem bejelenti, hogy válni akar és szeretője van, hogy aztán én és a gyerekek az nézzük, ahogy enyelegnek a közös otthonunkban.
2020. aug. 27. 15:36
 458/699 anonim ***** válasza:
89%

Hogy a viharba lépjen túl ezen 3 gyerekkel, nulla segítséggel?

Nem csak ő akarta azokat a gyerekeket...

Aki azt írta, hogy az anya válogat és azért nincs munkája:

A vidéki óvodák/iskolák nyitva tartása zömében 7-17, de van ahol fél 5kor már zárnak, ügyelet nincs. A fővárosban egy fokkal jobb a helyzet ovi terén, sok helyen vannak fél 6-6ig is, de iskola ugyanúgy, 5kor legkésőbb el kell hozni a gyereket itt is az összes kerületi suliban.

És akkor ehhez add hozzá a munkát, és egy egyedülálló szülőt. Ha talál 8-kor kezdődő munkát az szuper, a reggelek megoldhatóak. A 8 óra munka mindenhol 8 és fél, az ebedszunetet le kell dolgozni (van ahol egy óra). Jó esetben végez az anya fél 5-kor, de csakis abban az esetben ér oda a gyerekekért, ha fél órán belül van az a munkahely. Jah, és több intézményt kell lezavarnia, mert iskolas és óvodás is van. És akkor keressünk egy olyan munkahelyet, ami 8-16:30 munkaidős, max fél óra utazás, sose kell tulorazni, ahol a min 3 hónapos próbaidő alatt tolerálják, ha a kicsi beteg lesz, és a dolgozó rögtön otthon marad vele. Mert muszáj, nincs kire hagynia. Egy egyedülálló gyerekes nő helyzete ma Magyarországon teljesen el van lehetetlenítva munkaerő piacon, ha nincs segítsége.

Én csak ezt hiányolom. Akiket ismerek gyerekes, elvált párokat, ott mindenhol segít az apa, akár hozni vinni, akár a szünetekben vagy betegen felügyelni. És persze nem csak az elváltaknál, látom a suli/ovi előtt, hogy minimum a fele apuka. Mi is úgy oldottuk meg, hogy én vittem, férjem meg hozta haza a 3 gyereket. Mert csak így fért bele, ez nem egyemberes feladat munka mellett, és nem is egyedül vállalta őket az anya.

2020. aug. 27. 15:40
 459/699 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező, az egész napos írkálás és 2 profillal való lepontozás helyett mi lenne, ha a lusta seggeddel te is eltakarodnál dolgozni és talán nem nyomorogva-morogva dobnátok oda a 3 gyereknek az alap-alamizsnát?
2020. aug. 27. 15:44
 460/699 A kérdező kommentje:
457 Azért már megint valami durva hazudós tulzas. Akkor voltam csak ott amikor már ők elköltöztek és külön voltak,nem a nyakukra mentem. Nagyrészt nálam voltunk de párom kérte,hogy ne mindig csak nálam legyünk már hisz neki is van otthona.
2020. aug. 27. 15:44
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!