Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom exfelesége mondhat olyat, hogy nem adja a gyereket láthatásra ha én otthon vagyok?
Azt mondja a láthatás az apának szól...
A gyereket sosem bántottam egy szóval sem ez csak kötekedés vagy van hivatalos alapja ?
Megtette
Ilynekor mi a teendő??
A lathatas eddig megbeszélték szerint ment ,gyakran elhozhatta e s most kvázi miattam tiltotta le...
Emiatt ügyvéd inkább jo lenne ??
De eddig megbeszélés szerint volt ,papiron a hivatalos van
És most kvázi miattam veszi el a plusz lehetőséget
Nálunk az volt, hogy "annak a riba..ncnak a lakására nem viszed" (ez a r...anc voltam én). És nem adta oda a férjemnek az ex a kisfiút. Férjem elment az önkorihoz (akkor még oda tartozott, most nem tudom, hova), feleséget behívatták, és elmagyarázták neki. Ott is ri...bancozott, hogy az én lakásomba nem jöhet a gyerek, de elmondták neki, hogy tökmindegy, ha a gyerek apjának az a szokásos tartózkodási helye, akkor oda kell, hogy adja a gyereket, és ha nem tartja be, kemény pénzbüntetés lesz.
Soha többet nem volt gond belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!