Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha folyton veszekedünk mert a gyesen lévő feleségem unatkozik otthon?
Hát ha a bölcsi nem játszik, akkor találjátok meg az arany középutat.
Nem is unatkozik szerintem, hanem a gyerek mellől szeretne kiszabadulni.
Foglalkozz te is a picivel, hisz a tiéd is. Már az is könnyebbség számára, vagy ha egyedül elmehet legalább bevásárolni.
Hány éves a feleséged? 16? Mert akkor elfogadom, hogy állandóan menőkéje van. Egy felnőtt, felelősségteljes nő viszont felkészül(t) az anyaságra, és van róla elképzelése, hogy mivel fog járni az az időszak, amíg a gyerek pici.
Egyébként én el sem tudom képzelni, milyen lehet unatkozni egy kisgyerek mellett. Én 2x szültem, de mindig volt mit csinálni. Az első mellett az egyetemet is elvégeztem.
Ha a nejed nagyon unatkozik, rakja rendbe a háat, vasaljon mindent ki, tanítson a gyereknek ezt-azt, menjenek játszóházba, adja bölcsibe, dolgozzon, süssön egy sütit, mire hazamész, főzzön egészséges kajákat, menjen el a fodrászhoz, ....
Attól, hogy gyereketek, nem szükséges neked őt szórakoztatnod.
Szerintem nem egy olyan lehetetlen dolog, hogy ertelmes mondatokat szeretne hallani a 7/24 gugyoges utan. Ferfikent nekem is az volt a legnehezebb idoszak, amikor kicsik voltak a gyerekeim. Elhiszem, hogy vagyik az emberi szora es heti 2 ora nem eleg neki.
43F
Azt nem értem, h az ilyen férfiak, hogy udvaroltak annak idején. Vagy akkor nem jártál el dolgozni?
Feleségül vetted, babát szült, de az nem jelenti azt, h innentől kész-vége, nem kell vele foglalkozni...na meg a kicsinyetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!