Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
461.
Hát igen, egy óra utazás, a gyerekekhez, elviselhetetlenül hosszú...
Meg hát az ő munkája fontos, mert neki van. Jah, hogy a nőnek azért nincs, mert qra mindent egyedül kell megoldania? Az mellékes. Oldja meg, ő meg ad egy kis pénzt. A fizetése felét, hűha. Az enyém a teljes elmegy a családra, meg a ferjemé is, micsoda dolog, nem is tudom, hogy lehet így élni.
Szerintem külföldre kellene mennem, a pereputtyot meg leszarom, majd küldök haza pénzt, más felelősségem nincs feléjük ugye. Tök jó tipp, hogy lehet ezt így is. Csak kár, hogy nekem a gyereknevelés nem arról szól, hogy szeretek óvszer nélkül dugni, a többiben meg nem veszek részt.
482 Ha ilyen hangnemet enged meg valaki,akkor én sem leszek vele kedves viszonzom ahogy ő írta azt kapja vissza.
483 Napi szinten az egy óra oda és egy vissza igenis hosszú, és pénzben sem kevés. Ne haraggal gondolkodj te sem,hanem racionálisan! Meg kell gondolni mennyi pénzt kocsikázik el,ha épp rengeteg más kiadás is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!