Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Figyelt kérdés
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
2020. aug. 24. 10:00
521/699 anonim válasza:
Ha elmondásod szerint te magad osztod be az idődet, akkor miért nem te foglalkozol a gyerekekkel, ha már a párod nem tudja megoldani.
522/699 anonim válasza:
Neked lenne jogod abban az ingatlanban meginni egy kávét maximum.
523/699 A kérdező kommentje:
519 Nem így van. Mint irtam a gyerekei a gyerekei maradnak nyilván, de a válással a család mint olyan felbomlik, hiszem a szülők már nem lesznek együtt.
2020. aug. 27. 17:43
524/699 A kérdező kommentje:
520 Szerencsétlen!! Én is azt irtam a gyerekei a gyerekei maradnak de az a család mint olyan már felbomlott ha nincsenek együtt a szulok
2020. aug. 27. 17:44
525/699 anonim válasza:
Igen, a párod ott lakik egyedül a családi házukban, mivel a ház KÖZÖS.
526/699 anonim válasza:
Milyen munkáltató nézi el az ilyen időbeosztást? Én is szeretnék a neten butaságot bérért fröcsögni.
527/699 anonim válasza:
Csaladi koteleket nem bontanak a birosagon te isten barma. 😂😂😂😂 jezus uristen...
528/699 anonim válasza:
Az a lakás a családé - apáé, anyáé, gyerekeké. Nem egy életképtelen kandúré, meg a szukájáé. Normális körülmények között a fenekedet nem törölhetnéd ki ott.
529/699 anonim válasza:
Te kerdezo , hat miert olyan fajdalmas neked ez a csalad megnevezes ?
530/699 A kérdező kommentje:
521 Talán mert nem az én gyerekeim?! Ha meg vállalnám is az ex nem is beszél velem nem engedné úgysem h én segítsek.
522 Párom hívott oda és teljes joggal ,hiszen ő fizet mindent ott akkor nehogy már vendéget se hívhasson oda??! Azért kicsit sokat gondolnak egyesek. A fele tulajdon az már semmi meg hogy mindent ő fizet ?
2020. aug. 27. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!