Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
De te nem ezt irtad!
Te azt irtad hogy o IS ELVESZITSE AZ ALLASAT. Tehat a feleseg elveszitette... ne nezzel mar minket hulyenek. Azt irtad volna kulonben , hogy nem tehetne meg hogy o is munkanelkuli legyen/ munka nelkul maradjon.
A párod, hogy tudott éjszaka nyugodtan aludni, ha ő volt az egyedüli keresőképes ember?
Nem hiszem, hogy én gondolom rosszul, ha azt írom, hogy még mindig jobb úgy elaludni, hogy tudom, hogy úgy vállaltam valakivel gyereket, hogy mindketten dolgozunk!
570 Rengeteg iylen család van,főleg ahol 3 vagy akár több gyerek van, ezt nekik is elmondod? Nem csak páromat kellene tàmadni.
Persze egyértelmű ,hogy jobb a két kereset mint az egy , de ha így jött össze akkor így jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!