Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
Te rad is ez a sors var!
Egy hazassag nem az orok szerelemrol szol, aki ott hagyja a csaladjat egy masik noert , az azert teszi mert szuksege van az ujdonsagra valamint , a langolo szerelemre, ezt pedig ugy hivjak hogy erzelmi unintelligencia.
591 Nem csapott az asztalra, csak elmondta neki a konkrétumokat.
Lehet röhögni de a válás komoly döntés volt és átgondolta előtte mikor elmondta ,azt mondta jobb ha ottvagyok valahol a környéken. Nem konkrétan vele voltam ott mellette!!
"Ha neked ez unintelligens akkor mi lett volna intelligens? Egy érzelmek nélküli lakotarsi kapcsolat félében maradni? Az miért jobb főleg ha mindkét fél érzi,hogy nincs rendben de nem lépnek ..."
mar megint nem sikerult ertelmezned az kommentet! Ez borzaszto! Olvasd kerlek vissza! Es csak ha megertetted akkor valaszolj.
595 Szerette, nem úgy házasodott össze vele hogy már a végét tervezte.
596 Ez most gunyolodas vagy komoly? Nekem van egy lakásom és dolgozom, de nem vagyok jómódú. Mert már itt valaki azt is írta a pénzemre hajt,nos arra nehezen mert nincs olyan sok. Nem sztárolni akarom magam de sokan ismerkedtek volna velem de én bele szerettem bele és ő is belém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!