Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Figyelt kérdés
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
2020. aug. 24. 10:00
641/699 A kérdező kommentje:
636 neked is viszont hasonló jókat ..
Már leirtam és nem történt
Köztünk semmi!! Beszélgetés! Több nem.
2020. aug. 27. 21:28
642/699 A kérdező kommentje:
640 De ha egyszer így történt nem fogok mást irni. Nem kell bele magyarázni olyanoakt ami nem történt.
2020. aug. 27. 21:29
643/699 anonim válasza:
"Legalább annyit vállaltál volna fel, hogy “igen, engem rak keresztbe minden happy hour-ben a Gézu”!"
😂😂😂😂😂 hat szakadok a nevetestol!
644/699 anonim válasza:
Attól még, hogy te oltári ostoba, nem kell kiindulnod belőle, hogy mi is azok lennénk. Egy jó beszélgetés miatt az időjárásról nem hagyja el senki a családját és juttatja a 3 kiskorú gyerekét kilátástalan élethelyzetbe!
645/699 A kérdező kommentje:
644 Nem az időjárás volt a téma. De nem fogok mást irni, mert nem történt köztünk semmi amíg ő nem döntött.
2020. aug. 27. 21:32
646/699 anonim válasza:
De azért viszketve az alvázaddal az utcán kellett megvárnod a jelenetet, ugye?
647/699 A kérdező kommentje:
A szerelem néha olyan dolgokat hoz ki az emberből amire nem is gondolna. Én sem direkt egy többgyermekes embert akartam de nem a múltja vagy a pénze számít hanem ő maga.
Csak itt van Mindeki ezen megakadva
2020. aug. 27. 21:33
648/699 anonim válasza:
Ha nem voltál szerető, akkor miért állítottad választás elé? Nem hiszem el, hogy a szerelmetek csak a válás után “teljesedett be”. Amikor te ott leselkedtél valamelyik bokorban, amikor bejelentette a válást, te miért nem vállaltad fel magad az ex előtt, miért csak utána mertél bemenni abba a házba, amikor ő már elment?
649/699 A kérdező kommentje:
646 Muszáj mindent kiforgatva gúnyolódni? Szerette volna ha elkiserem és az utcán sétálgatni addig csak nem tilos?!!
2020. aug. 27. 21:34
650/699 A kérdező kommentje:
648 azért állítottam választás elé hogy tudjam Menyire gondolja komolyan, Szeretői dolgot nem vállaltam Volna be.
2020. aug. 27. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!