Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
Egy értelmes férfi nem fog megkérni, hogy kísérd el és még egyszer leírom, egy értelmes nő nem fog belemenni ebbe és ott sétálgatni/ácsorogni.
Érdekes, azt írod, hogy annyira erkölcsös nő vagy, hogy az nem fért bele, hogy legyen köztetek valami, de az már belefért, hogy 4 embert megaláztál!
441 Persze ,hazudni és alakoskodni kellett volna ,hogy nem azért meg nem úgy válik el. Valamikor el kellett mondania a döntését és ez így lett.
Annyira de annyira vèditek az exet, engem is dobtak már ki( nem fizikailag) de szakítás terén, és igen szar volt, rosszulesett de továbbléptem. Szerintem màsoknak is ment már tönkre kapcsolata vagy épp szakítottak vele ,de tovább kell lépni ezen.
Akkor ti szerintetek mi lett volna a helyes,hogy vele marad úgy hogy megmondta az ex is,hogy már nem szereti csak megszokás. Annyi ,hogy párom merte ezt kimondani miattam,hogy nincs értelme , de már így igazából előtte sem volt ha nem szerették egymást.
Vagy egy kamu kirakat kapcsolat jobb?
445 Ha ez zavarná ,akkor nem költözött volna el olyan távolságra amiről tudja,hogy ha akarja sem tud oda ugrálni napi szinten párom. Patthelyzet ,mert az ex a szüleihez ment és ők messze laknak. Naponta 2 óra Oda vissza nem megoldható, és Ez Mèg csak az út még az ott töltött idő plusz. Sem időben sem benzinben nem kevés.
Vagy akkor a közös felügyelet ,ott azért jobban megoszlanak a terhek de az ellen is tiltakozott az ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!