Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
"417 Kint az utcán vártam nem úgy kísértem el,hogy mellette álltam volna."
Te tenyleg nem erted , hogu milyen rohadt gazak vagy ?!
Ezt normalis intelligens fepnitt emberek nem igy intezik! A 15 eves eretlen gyerekek talan, de nem felnott emberek.
422 Akkor otthon élt még a gyerekeivel egy háztartásban tehát maradt ideje. Most ami marad ideje az kevés ingázni és anyagilag is rengeteg lenne a benzin.
423 Ha valaki akit szeretek megkér valamire miért ne kísértem Volna el? Te talán a szerelmed megker egy apróságra akkor nem mész ???
Kint az utcán sétálni és várni miért ne lehetne.
😂😂😂😂😂😂
Jezusom. Azt a ket orat is gyerekeitol vetted el... annyira sotet vagy. Jossz mar megint a szerelemmel, meg a tobbi hulyeseggel, de igazabol hiaba jatszod nekunk az erkolcs , muveltseg, intelligencia szobrat, tudjuk ,hogy te vagy maga az ejszaka!
425 Persze megint oda jutunk ha gyereke van kösse fel magát, ne se próbáljon bármi másra időt fordítani... attól mert gyerekei vannak ugyanúgy van magánélete.
426 muszáj megint kötekedni ???
Annyi a rosszindulatú ember mint egy terrorista csoportban.
Ismétlem, elkísérni valahova arról volt szó ,falun belül ,sétálva. Ebben mi volt olyan nagy dolog? Nettó kötekedés.
"Annyi a rosszindulatú ember mint egy terrorista csoportban."
Nah pedig azt hittem komolyabb a pszichologia hattere ezekbek a merenyloknek, de mostmar tudom , hogy tevedtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!