Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exfelesègek miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivételeknek.

Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.

Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?

2020. aug. 24. 10:00
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/699 A kérdező kommentje:
429 És ha felesége van akkor már hozza szólni sem szabad ? Ötvenszer irtam le , semmi nem történt köztünk amíg ez nem lett tisztázva,hogy elválnak. Rosszindulatú aljas dolog úgy beállítani mintha másképp lett volna, szerető státuszt nem vállaltam volna be.
2020. aug. 27. 14:18
 432/699 anonim ***** válasza:
75%

“Ha valaki akit szeretek megkér valamire miért ne kísértem Volna el? Te talán a szerelmed megker egy apróságra akkor nem mész ???“

Ezzel a mentalitással, ha tényleg megkér, hogy ugorj a kútba te azán megteszed, hisz a szerelmed kéri és apróság.

2020. aug. 27. 14:20
 433/699 anonim ***** válasza:
50%

"És ha felesége van akkor már hozza szólni sem szabad ? Ötvenszer irtam le , semmi nem történt köztünk amíg ez nem lett tisztázva,hogy elválnak."

Hiaba! Leirhatod meg 150 -szer is, akkor sem fogom elhinni! Es nem szeretem ,ha hulyenek neznek!

2020. aug. 27. 14:23
 434/699 A kérdező kommentje:

433 Én meg nem szeretem ha vadidegen emberek megkérdőjelezik a dolgot,én tudom,hogy mit csináltam és mit nem,ezért nem kell aggódnom.

Itt már csak a velem való kötekedésre megy ki a dolog, de meg fogom magam védeni.

2020. aug. 27. 14:26
 435/699 A kérdező kommentje:

432 Most komolyan , úgy beszélsz te is mintha emberöléshez kellett Volna kíséret !

Elkísértem, aztán az utcán sétálgattam. Nem nagy dolog nem kell felfújni.

2020. aug. 27. 14:28
 436/699 anonim ***** válasza:
75%
En, pedig tudom , hogy nincs az a ferfi aki a ket szep szemeert az embernek csak ugy elvalna.... ne nevetesd ki magad meg jobban!!!!!
2020. aug. 27. 14:30
 437/699 A kérdező kommentje:
436 Te ottvoltál velünk ,hogy jobban tudod ? Így aki kinevetteti magát az te vagy! Ne általánosíts!
2020. aug. 27. 14:32
 438/699 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, senki se fog a 2 szép szemedért elválni a házastársától. Áruld már el nekünk, hogy mivel sikerült meghódítanod? Mert, hogy az intelligenciáddal nem az biztos.

Egy értelmes és erkölcsös nő pedig nem fog odaállítani, amikor épp a válást jelenti be valaki, mert se saját magát, se a gyerekeket, se a feleséget nem alázza meg. Ha ezt te tényleg megcsináltad, azzal megmutattad, hogy semmilyen tiszteletet nem mutatsz a párod családja felé.

Azt is végignézted, ahogy a nő összecsomagol és elmegy a gyerekekkel?

2020. aug. 27. 14:39
 439/699 A kérdező kommentje:

438 Bizros nem az aljasságért és a rosszindulatért ,mert abból jónéhány embernek sok jutott itt a válaszolók között.

Hányszor kell leírnom?? Kint az utcán sétálgattam ,Nemtudom mit gondoltok hogy ott álltam mellette?

Nem voltam ott amikor elmentek és csomagoltak.

2020. aug. 27. 14:44
 440/699 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom szőrszálhasogató apróságokba köttök bele ,Hogy ott voltam amikor elmondta elkísértem !! De kint az utcán sétálgattam addig és varakoztam. Ha nem vagyok ott akkor páromnak rosszabb ( ő kérte ennyire h menjek) és igyis ugyis elvált volna mert így döntött.
2020. aug. 27. 14:45
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!