Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Figyelt kérdés
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
2020. aug. 24. 10:00
311/699 A kérdező kommentje:
Én meg azon döbbenek meg mennyi aljas rosszindulatú gonosz ember van biztos az ő életük patyolat tiszta és tökéletes.....
kozben lehet rosszabb mint a másé és csak szövegeknek.
2020. aug. 26. 19:49
312/699 A kérdező kommentje:
Szövegelnek.
2020. aug. 26. 19:50
313/699 anonim válasza:
Es te szaporodni fogsz.... jezus uristen.
314/699 anonim válasza:
Gondolkozott már a párod azon, hogy mi lett volna akkor, ha ő mondjuk egy balesetben meghal, akkor ki tartotta volna el azokat a gyerekeket? Gyerekem van, ha velem történne valami, tudom azt, hogy a párom fel tudná nevelni, mert ő is dolgozik.
315/699 A kérdező kommentje:
314 kötekedj már máshol!!!
2020. aug. 26. 19:53
316/699 anonim válasza:
nem kötekedtem! Reagáltam arra , amit írtál.
317/699 A kérdező kommentje:
315 És mit tehetett Volna ha a gyerekek már megvannak?!! Én vagyok az utolsó aki az exet pártolná, de elhiszem ,hogy nem talált munkát nem annyira egyszerű.
2020. aug. 26. 19:55
318/699 anonim válasza:
de, itt ,az emberek ,arrol beszelnek, hogy mielott gyereket vallalt!!!!!!!!4
319/699 A kérdező kommentje:
318 mi értelme ilyeneket irkalni őszintén? Hogy mi volt 10 vagy 11 éve ... a legidősebb gyerek 10 éves.
Ez már semmin sem vàltoztat.
2020. aug. 26. 20:01
320/699 anonim válasza:
kerdezo! ne haragudj , hogy ezt mondom, de ,igy kivulrol , most nagyon ugy tunik, mintha a ferfi teged csak felhasznalna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!