Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exfelesègek miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivételeknek.

Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.

Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?

2020. aug. 24. 10:00
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/699 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon felelotlen ember a hapsi! Csinalt harom gyereket, most gyorsan szerelmes lett egy masik "nobe", akiert ott hagyta a 3 kisgyereket ugy, hogu o volt az egyetlen kenyerkereso! Szep kis apa az ilyen. Es kerlek kerdezo , ne gyere azzal , hogu most kiert kene rossz kapcsolatban maradnia...stb . Mert ez a lenyegen nem valtoztat.
2020. aug. 26. 16:11
 292/699 anonim ***** válasza:
83%
De, hogy lehet, hogy a hitel több, mint a ház értéke? A devizához fiatalok, akkor hogy tudtak több hitelt felvenni? Ráadásul ez a menekülése külföldre, azért egy normális apa nem megy el a gyerekeitől, elsőre itthon próbál meg mindent. Nem bántani akarlak, de apukának elege lett a nagycsaládos életből és most felelőtlenűl szeretne szórakozni. Én nem erőltetném tuti egy darabig a gyerekvállalást és remélem van annyi eszed, hogy most sem te segíted anyagilag.
2020. aug. 26. 16:24
 293/699 A kérdező kommentje:

291 Nincs igazad gyerek melett már Temesse el magát emberileg ?

292 Itthon már próbált több mindent még amíg együtt voltak de munkaügyileg nem ment jobban , Amivel jobban ment az a gyerekek miatti adókedvezmény volt.

Mivel a pàrom ezért nyilván segítek neki de sokat én sem tudok egyedül tartom fent magam és a lakásomat is, így sokkal támogatni nem tudom.

2020. aug. 26. 17:41
 294/699 anonim ***** válasza:
76%
Kerdezo! Inkabb, olvasd el kerlek ,a 291-es valaszomat ujra, mert nem sikerult ertelmezned.
2020. aug. 26. 17:50
 295/699 anonim ***** válasza:
79%
Csak egy kérdés kérdező, te vállalnál 3 gyereket egy olyan férfival, aki sosem dolgozott?
2020. aug. 26. 18:23
 296/699 A kérdező kommentje:

294 Gonoszkodast ignorálom ezért nem válaszolok mindenre

295 Én nem vállaltam eddig gyereket hiába dolgoztam Enis és az akkori párom is ,szerettem de a mostani szerelem az teljesen más. Ezt a különbséget tényleg nem lehet így leírni Csak érezni. De nem csak az anyagiak a döntő. Az ex távol álljon tőlem h védem ,de fiatalon lett terhes épp,hogy befejezte az iskolát akkor azért nem dolgozott a az első és a második gyerek között pedig elmondása szerint nem talált állást.

2020. aug. 26. 18:34
 297/699 anonim ***** válasza:
75%
Jezusom....
2020. aug. 26. 18:40
 298/699 anonim ***** válasza:
83%
Kicsit gondolkodj el, szerelem ide vagy oda. Te támogatod? Ne legyél már naív? Van 3 gyereke, akit otthagy, aztán az új barátnőjétől elfogadja a támogatást? Kicsit söpörd el a rózsaszín felhőt és figyelj oda.
2020. aug. 26. 18:48
 299/699 anonim ***** válasza:
79%
A 295-ös válaszban szereplő kérdés egy eldöntendő kérdés, amire igen vagy nemmel kell válaszolni, nem pedig valami zagyvasággal! Alul iskolázott lehetsz, ha egy általános iskolában tanult dolog se megy neked. Ha ennyire értelmezni nem tudsz mondatokat, akkor kételkedem az angol tudásodban.
2020. aug. 26. 18:54
 300/699 A kérdező kommentje:

298 Irtam nem sokkal tudom támogatni mert saját lakásom van mindent egyedül tartok fenn és nem vagyok milliomos sem. De ha meg tudom tenni nyilván segítek neki, hiszen szeretem.

299 Ami szerinted zagyvaság az valójában indoklás, egy ilyen kérdésre nincs csak igen nem válasz. Nekem megvan az oka,hogy idáig nem vállaltam gyereket és ez nem az anyagiak,hanem más.

2020. aug. 26. 19:03
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!