Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
Én nem játszom az eszem, sok itt a nagyképű ember meg az ex pártoló.
Ő szeretne menni Angliába ,mikor megtudta hogy nekem vannak rokonaim ott be van sózva. Nem akar örökké nélkülözni, az is baj ha valaki próbálkozik törekszik hogy több legyen neki ?
Nincs okom félni.
256#.
Azt akarja , ez a szerencsetlen , hogy az ex tudja ,hogy o letezik. Felsobbrenduseget probalja bizonyitani, azzal , hogy megszerezte a harom guerekes csaladapat.
“ Ő szeretne menni Angliába ,mikor megtudta hogy nekem vannak rokonaim ott be van sózva.”
Egyszerű a dolog, a pasi dobbantani akar külföldre és talált egy idiótát akinek vannak kint rokonai, akik majd eltartják őket, aztán mikor megszedte magát elhagyja a kérdezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!