Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exfelesègek miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivételeknek.

Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.

Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?

2020. aug. 24. 10:00
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/699 anonim ***** válasza:
84%
Hamarosan rájön , hogy nem így lesz! Plusz, ha a covid és brexit miatt gáz lesz , és apuka itt felmondja az állását, csupasz fenékkel kimegy, és elveszti a kinti munkáját , vagy csúszás lesz benne, és nem fog gyerektartást fizetni ,akkor még az exfeleség is feljelenti teljesen jogosan. Mert ugye a gyereknek enni kell minden nap. Nem lehet nekik azt mondani, hogy apa csak jövőhónapban fog fizetést kapni. Olyan egy kicsit a kérdezo , mintha kicsit butácska lenne.
2020. aug. 26. 10:19
 212/699 anonim ***** válasza:
76%
A másik, hogy a kérdező azt irja, hogy számításba vették brexitet, és így is neki indulnak csupasz fenékkel.
2020. aug. 26. 10:23
 213/699 A kérdező kommentje:

212 Igen számításba vettük , és megeri kockáztatni a COVID miatt ha megint ez lesz itthon sem lenne jobb a helyzet.

211 A számok nem hazudnak és hidd el te sem dolgoznál úgy ha semmi eredménye,hanem váltanál ha van lehetőség.

2020. aug. 26. 11:05
 214/699 A kérdező kommentje:
210 olvass vissza leirtam nem hisszük azt, de itt is dolgozunk mindketten nem lesz meglepő dolog ha ott is kell. Meg ezt a csupasz fenék dolgot sem értem szerintem más sem milliomos aki arra kényszerül hogy ki menjen.Aki itthon is milliomos jómódú ember az nem fog kimenni, mi megpróbáljuk mert rosszabb nem lehet.
2020. aug. 26. 11:07
 215/699 A kérdező kommentje:
Egyébként már tényleg ignoralni fogom az olyan válaszokat ami erre irányul. eldöntött tény,hogy megyünk mert nincs mit veszteni ezzel!!
2020. aug. 26. 11:08
 216/699 anonim ***** válasza:
79%

Ebben a helyzetben, ami most van és lesz is még, örülhet a párod, hogy van egy biztos munkahelye. De nem, ő inkább ész nélkül kimenne a bizonytalanba külföldre, 0 forinttal a zsebében. Nem kell, ahhoz több millió, hogy valaki kimenjen külföldre, de egy bizonyos összeg azért jó ha van pluszban. Bár nem nagyon értem, hogy a 0 forintból mit is kalkuláltatok bele. Ja, hogy majd a kis rokonaid fizetnek mindent? Majd a gyerektartást is ők fizetik, ha apukának mégsem úgy jönnek össze a dolgai? A legjobb az lenne, ha apuka külföld helyett inkább egy másodállást keresne, aztán ha van egy kis félretett pénz, utána kimenni.

Egyikünk se irigykedik és nem rossz szándékból próbálunk rávilágítani dolgokra.

Amúgy meg, ami az ex feleséget illeti. Mivel közös a lakás, így fogadd el, ő akkor megy oda szó nélkül, amikor akar. Ha az éjszaka közepén menne oda, vagy ha vissza akarna költözni, neked akkor se lenne abba beleszólásod, minden joga megvan hozzá még jelen pillanatban.

2020. aug. 26. 11:46
 217/699 anonim ***** válasza:
80%

216#.

Most jót nevettem.

Egyébként, a kérdezővel "beszélgetni" olyan , mintha egy amőbával próbálna beszélgetni az ember.

2020. aug. 26. 11:49
 218/699 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy ez szerintem vagy kamu és csak provokálni akar, vagy sajnos tényleg léteznek ilyen egyszerű és ostoba emberek.
2020. aug. 26. 11:51
 219/699 A kérdező kommentje:

Ha nektek ostobaság a többet választani mint a kevesebbet akkor tegyétek azt.Senki nem mondta,hogy itt biztos az állása ez év december 31ig van szerződése. Másodállása van igyis, Mèg egy már nem férne bele.

Rosszindulatú aljas válaszolok figyelmen kívül hagyva.

2020. aug. 26. 11:58
 220/699 anonim ***** válasza:
79%
Ha másodállással is épp, hogy enni tud, akkor garantálom, hogy külföldön még ennyire se fogja futni! Elég hülyeséget olvastam, további szép napot mindenkinek.
2020. aug. 26. 12:08
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!