Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfelesègek miért nem tudnak beletörődni a válásba?
Persze tisztelet a kivételeknek.
Elvált a párom ,most külföldre szeretnénk menni mert itthon egy fèl fizuból nem lehet előrébb jutni.
Mindent kitalál már nagyon unalmas ,kamu indokokkal jön a lakásba. Miért nem bírja elfogadni ,hogy semmi köze már hozzà?
172.
Igen láttam, nekünk is van kint ismerős, de küldöldben gondolkodva a legneccesebb Anglia, főleg most. Régen is nagyon sok pénzt vitt el a megélhetés ott.
175 A boldogság is fontos és igen volt jómódú párom cégvezető helyettes, de mégsem voltam vele boldog nem akartam vele lenni.
176 Igen tudunk róla, de még igyis jobb oda ahol vannak rokonok, mint mehetnénk máshova is de így döntöttünk átgondolva a dolgokat. Csak angolul tudunk mindketten más nyelvet nem.
176.
Igen tudom , ezert is hitetlenkedem.
Rendkivul tajekozottnak is kell lenni , hogy az ember onalloan tudjon ugyeket intezni! Es iszonyatosan draga az elet ott!
Nem lehet mindig mindenben egy masik emberre szamitani, mert ha valami problema van, korhazba kerul pl., akkormit csinal ott egyedul. Kicsit olyan mintha nem ertene a kerdezo , ezeket a dolgokat. Montha nem lenne racionalis kepe .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!